Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveTerje Pedersen er navnet på Robinson-deltakeren som er dømt for sex-overgrep mot barnSeptember 2, 2011   ·   1 Comments

TV2 fjernet akkurat bildet av overgriperen…


Men her ser du overgriperen han med hvitt hår, på siden av Christer Falck

Terje Pedersen
Alder: 70 år
Fra: Fredrikstad
Sivilstatus: Singel
Yrke: Pensjonist, tidligere selvstendig næringsdrivende (bygde restauranter)
Personlig eiendel: Fotballklubbvimpel


* Terje Pedersen

Forferdelig å høre at en ikke har evnet å fange opp denne perversiteten før innspillingene av programmet startet. For dette er en notorisk overgriper som har mange stygge seksuelle overgrep på samvittigheten. Ja, en Robinson-deltaker er dømt for sex-overgrep mot barn. Nå må TV3 fjerne sex-forbryteren fra «Robinsonekspedisjonen» tre dager før premieren. Noe som nok blir en utfordring for de som er satt til å klippe serien. Undrer meg at ikke mediene har gått ut med usladdet bilde og navn på denne heslige overgriperen, slik at folket blir advart mot denne mannskiten. Folk som går på barn har jeg ingenting til overs for, det er rovdyr og avskum som bør sperres inne resten av sine ynkelige liv.

Pervoen ble så sent som i 2006 dømt til fire års fengsel for grove seksuelle overgrep mot et barn under ti år. Han var da tidligere dømt fire ganger for seksualforbrytelser. Jeg har aldri informert TV3 om dette. Et meget tarvelig menneske, som har ødelagt små barn kun for å tilfredsstille sine perverse og syke lyster. Men mannen blir ikke å se på TV i høst. Vi har hatt et enormt tillitsbrudd fra en av deltakerne i «Robinsonekspedisjonen». Vedkommende har løyet om sin kriminelle fortid til oss, noe vi først fant ut av nylig, sier Trygve Rønningen, programdirektør i TV3 til «God kveld Norge». Men TV3 skulle hatt rutiner som på et langt tidligere stadium hadde luket ut denne møkkamannen.

Denne fyren gjør meg kvalm, og han fortjener ingenting…

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits