Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveRobinson»-programleder Christer Falck og «Hodejegerne»-kjæresten Synnøve Macody Lund er ikke lenger et parSeptember 6, 2011   ·   0 Comments


* Christer Falck sliter for tiden, og det på flere plan

Det er mye støy rundt Christer Falck for tiden, særlig etter at han og teamet bak «Robinson måtte droppe Terje Pedersen, eller klippe han ut av serien på grunn av Terjes pedofili-dom. Og med det ser det ut som en del seere har droppet «Robinson, rett og slett fordi de har mistet tillit til program-konseptet. For mange mener at en på et langt tidligere stadium burde har luket ut sex-forbryteren Terje Pedersen. Og nå melder de kulørte avis-avdelingene at Christer Falck og hans vakre kone Synnøve Macody Lund går hver sin vei.

Det er veldig slutt, skriver Christer Falck i en SMS til ukebladet. Macody Lund er for tiden i Thailand på innspillingen av «Kon Tiki», og ønsker ikke å kommentere bruddet overfor Se og Hør. TV-profilen har vært sammen med Synnøve Macody Lund siden 2005. Da viste de seg sammen for første gang offentlig under by:Larm i Stavanger. Sammen har paret sønnen Isak (5) og datteren Iben (3).

Christer Falck vant «Robinson» i 1999, og ble etter seieren hentet inn som programleder for TV3s overlevelsesreality. Falck driver også eget plateselskap. Synnøve Macody Lund har i sommer fått sitt gjennombrudd som skuespiller. Hun har en av rollene i filmatiseringen av Jo Nesbøs bok «Hodejegerne», som går sin seiersgang på norske kinoer i disse dager.

By

     

     

        


Tags:

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits