Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHenrik Mortensen røk ut av idol, han skal ha begynt å hulkegråte like etter sendingDecember 2, 2011   ·   0 Comments


* Ryktene om at unge Henrik Mortensen er homofil florerer på nett

Hun leverte varene Idol-favoritten Jenny, eller den vakre sangfuglen som mange bare kaller henne. Men jeg likte ikke låten hun åpnet med i dag, rett og slett fordi jeg synes den typen musikk er tannløs, flat og direkte kjedelig. Men hun er i en egen klasse Jenny, en klasse ingen av det andre tre deltakerne når opp til. Så det vil overraske meg mye om ikke Jenny Langlo vinner årets Idol. Men de har alle sine sterke sider, så vi får kose oss med resten av kveldens Idol sending.

I kveld blir det avgjort om det er Jenny Langlo (18), Henrik Mortensen (17), Isak Heim (16) eller Vegard Leite (19) som må forlate sangkonkurransen. Jeg er vel bare sikker på en ting, Jenny stemmes ikke ute i kveld. Men hvem som må forlate Idol av det sangglade gutta, er det vanskelig å si noe sikkert om, for en må først vurdere begge bidragene til guttene før en ser hvem som en den svakeste vokalisten.

«Idol»-Leite skal framføre REMs hjertesmerte-låt «Everybody Hurts», mens Heim har gjort et langt lystigere valg. Han skal synge låta «Feeling Good», gjort kjent av blant andre Sammy David Jr. og Nina Simone. Mortensen har valgt å synge låta «Something About The Way You Look Tonight». Leites andre låtvalg er «Heartache Tonight», hitlåta til bandet the Eagles. Heims andre sangvalg i kveld er «Sir Duke» av Stevie Wonder. Mortensen har også valgt seg en låt av storbandkongen Sinatra. Han skal avslutningsvis synge låta «Fly Me To The Moon».

Guttas første sangbidrag var av god kvalitet, og det blir vanskelig å tippe/avgjøre hvem som kommer til å ryke ut ut i kveld.

Den andre låta Langlo valgte i kveld var «My Funny Valentine» av Frank Sinatra. En lekker fremføring som viser at Jenny har stålkontroll på stemmen, og de melodiene hun fremfører.

Henrik Mortensen gikk ut i kveld, men han sa etter sigende bare skit happens. Men like etter sending skal har fått et sammenbrudd, da han begynte å hulkegråte og sjelve i hele kroppen. Håper han kommer til seg selv, og ikke får en nervøst sammenbrudd på grunn av utsetningen i kveld. Ryktene om at Henrik er homofil, er enda ikke bekreftet, men han ser ut som en riktig femidott da. Men jeg håper unge Henrik nå blir tatt vare på av venner og familie slik at ikke kveldens vonde utstemming blir en knekk og varig nedtur for den unge gutten.

Tidligere har sangfuglen Jenny Langlo fremført sin versjon av «Another One Bites The Dust» var langt på vei på høyde med originalen til Queen. Klikk her for å lese meg om det:

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits