Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHun er avslørt som et meget kynisk menneskeAugust 24, 2010   ·   12 Comments


* Kvinner fersket etter at hun kaster katt i søpla

Leser med en viss vemmelse på VG i kveld at den engelske kvinnen som kastet en kosete katt i søppelkassen har fått tilbud om politibeskyttelse mot rasende dyrevenner. Hun er avslørt som et meget kynisk menneske denne kvinnen, som umulig kan ha særlig mye respekt for dyr.

Den middelaldrende kvinnen skal ha mottatt drapstrusler etter at et videoklipp som sprer seg på Internett viser hvordan hun først koser med en katt, før hun etter en stund kaster katten i en søppelbøtte, for så å forsvinne fra åstedet. Hun har vel kun seg selv å skylde for sin stygge handling denne kvinnen. Men hun bør selvfølgelig ikke trues på liv og helse. Det er å gå alt for langt, og hører ikke hjemme i en rettstat.

Men jeg kan forstå at mennesker reagerer sterkt på slike følelsesløse handlinger. Bra at slike handlinger avsløres, det kan få andre med lignende tilbøyeligheter til å tenke seg om en gang ekstra før de gjør det samme. Moderne tekonologi viser seg ofte å være til stor hjelp for å avsløre uverdige forhold og handlinger i dagens samfunn.

Jeg ble sjokkert over at noen kan gjøre noe slikt mot et dyr, sier katteeier Daryll Mann til Sky News. Man ser vel alt for ofte mennesker som ikke eier respekt for dyr. Det ser på dyr mer som ting en som levende vesener. Hendelsen fant sted søndag, og katten var innestengt i 16 timer før den ble sluppet løs.

Politiet etterforsker nå saken og oppfordrer sinte katteelskere om å ikke ta loven i egne hender. Bra at politiet forsøker å dempe gemyttene, for denne kvinnen kunne lett fått en meget brutal behandling av en menneskemobb. Men denne kvinnen bør uansett få en kraftig reaksjon fra rettsvesenet, for sin nedrige handling.

Jeg synes alle former for dyremishandling bør straffes hardt. For dyr er sårbare i forhold til onde menneskers handlinger, og kan ikke selv si fra eller forsvare seg. Og for å forebygge dyremishandling så må en nok øke dagens straffenivå noen hakk. De som tas for dyremishandling i dag, slipper alt for lett unna med sine simple handlinger.

TV2:

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits