Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveRune Andersen og Sturla Berg-Johansen vurderte å trekke seg fra TV 2- og humorshowet «Komikameratene» på grunn av krangling og samarbeidsproblemerJanuary 12, 2012   ·   0 Comments


* Rune Andersen skal ha blitt angrepet av homsa Sturla Berg-Johansen

Få om noen har større egoer, og behov for å være konge på haugens enn disse lettbeinte humoristene. De har ofte kommet lett til kjendisseriet, og føler de er Gudebegavede talenter som alle bør beundre, eller ta av seg hatten for. Og skal høy kattede, eller HYPA humorister samarbeide, ja så kan det hele ende ut i barnslig rivalisering og uvennskap. Og nå har denne nylig kommet ut av skapet homsa Sturla Berg-Johansen, ja han som hadde slik ung elsker fra Se & Hør miljøet, gått rett i strupen på Rune Andersen. Og det hele ender ut som en heller tvilsom hendelse, som sikkert ikke er bra for noen av kamphanene.

Rune Andersen (49) og Sturla Berg-Johansen (44) vurderte å trekke seg fra TV 2- og humorshowet «Komikameratene» på grunn av krangling og samarbeidsproblemer. Sammen med Tommy Steine (42) og Jonas Kinge Bergland (33) turnerte de fire komikerne Norge rundt med humorshowet med samme navn i hele september og starten av oktober. For noen kranglesyke og bortskjemte komikere vil mange si. Man klarer ikke en gang å omgå hverandre før det hele ender ut i smålig og bitter rivalisering.

På slep hadde deg med seg et kameracrew som lagde realityprogram av turnéen for TV 2, noe som førte til at både opp og nedturer ble fanget på kamera. Selv har de sett de to første episodene. Men ikke den heftige krangelen mellom Rune Andersen og Sturla Berg-Johansen i bussen, som VG Nett kunne vise til dem for første gang. Ja, hva skal en si, tragisk at noen har kjempeegoer, som nærmest ikke er av denne verden, og med det mister evnen til å samarbeide med andre. Men hvem bryr seg om hva disse pr kåte humoristene bedriver, ikke jeg i alle fall. Men dårlige idealer for de unge er de i alle fall, som ikke evner å vise verden ei fredlig og samarbeidsvillig side.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits