Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveMohyeldeen Mohammad kastet ut av Tunisia, ingen vil ha den perverterte og hatefulle islamistenJanuary 25, 2012   ·   1 Comments


* Mohyeldeen Mohammad eer en pervertert mørkemann, som har gått seg vill i det islamske

Det er en ulekker røverbande disse hatefulle og aggressive islamistene som vil tvinge verden under den Islamske pisken. Ekstreme mennesker som mener at de har rett til å påtvinge andre sin egen religion, og som har stått bak mye brutal terror rundt om i verden. Slike bakstrevere må drives til bakken, og holdes under overvåkning. For det siste vi trenger her i landet, eller andre steder ute i verden for den del, er flere terroraksjoner som tar livet av skyldige og sakesløse mennesker. Og vi må alle være på vakt, for landets overvåkningspoliti, PST, sier at ekstremistisk islamsk terror er den mest potente faren på terrorfronten her i landet, og globalt.

Den norske islamisten Mohyeldeen Mohammad ble nylig deportert fra Tunisia etter et forsøk på å etablere seg i landet. Mohammad ble pågrepet på flyplassen i Tunis 29. desember i fjor. Ifølge Mohammad reiste han til landet for å se på mulighetene for å etablere seg der- På flyplassen ble han imidlertid møtt av tunisisk sikkerhetspoliti. Etter et tre timer langt avhør ble han deportert.

Mohammad hevder han under avhøret ble presentert for en mappe som inneholdt personlige opplysninger om han. Opplysningene stammet, ifølge avhørerne, fra norske myndigheter. Norske myndighetene har gitt saudiske myndigheter falsk informasjon om at jeg er en trussel mot internasjonal sikkerhet. Denne falske informasjonen fikk saudisk sikkerhetspoliti til å arrestere meg, fengsle meg og til kansellere mine studier og oppholdstillatelse, før de deporterte meg tilbake til Norge, sier Mohammad.

Mohyeldeen Mohammad har tidligere gjort seg bemerket med en rekke kontroversielle uttalelser i kjølvannet av striden rundt Muhammed-karikaturene. Blant annet har han hyllet den nå avdøde al-Qaida-lederen Osama bin Laden og forsvart drap på homofile.

Mohammad studerer islamsk sharialov ved et islamsk universitet i Medina. I mars 2010 ble han utvist fra skolen, fordi de mente han var politisk aktiv etter uttalelsene under karrikatur-demonstrasjonen. Larvik-mannen anket utvisningen og fikk fortsette. Er det ingen politikere her i landet som har baller nok til å utvise det hatefullt mennesket som denne perverterte ekstremisten Mohammad? For vi må våge å reagere nådeløst mot de som er autoritære, og som forfekter et menneskesyn som bryter med allmenne menneskeretter.

Og her må regjeringen stramme kraftig inn på lovverket, og gjøre det ulovlig å delta i ekstremisme i andre land, og da ærlig for de som deltar i terrortrening i utlandet. For vi kan ikke risikere at muslimer med tilhold her i landet, reiser utenlandsk og returnerer som fullblods terrorister, eller som perverterte og rabiate islamister. For kommer ikke de rød/grønne snart på banen, og gjøre noe, ja så kan den neste terroraksjonen på norsk jord komme fra radikale muslimer, som har fått sin terrortrening i andre land.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits