Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveAnders Askildsen Eikås døde bare 20 år, Honningbarna-trommis omkom i bilulykkeJanuary 31, 2012   ·   0 Comments


* Anders Askildsen Eikås er død

Livet er på mange måter nådeløst, og ingen har noen garanti for å overleve morgendagen. Og sett i lys av det, omkom den 20 år gamle trommeslageren i bandet Honningbarna i en bilulykke i natt. Ingen kan forberede seg på en slik tragisk hendelse. Honningbarna er en nært sammensveiset vennegjeng, og bandet er selvsagt ekstremt berørt av det som har skjedd. Våre tanker går til Anders’ familie i denne stund, skriver manager Louis Holbrook i en pressemelding.

Støtteerklæringene strømmet inn på bandets Twitter-konto i morgentimene tirsdag. Måtte Anders Askildsen Eikås hvile i fred……

Honningbarna vant rock-klassen under årets Spellemannpris for drøyt to uker siden for debutplaten «La alarmane gå» – en av fjorårets mest omtalte og kritikerroste norske plater som også sikret Honningbarna en spillejobb under fjorårets Roskildefestival. Det er for tidlig å si hva som skjer med bandet, men de nærmeste opptredener bortfaller inntil de har blitt enige om veien videre, heter det i pressemeldingen fra bandets manager, Louis Holbrook.

Honningbarna er et norsk punkrock-band fra Kristiansand. Bandet er kjent fra NRK Urørt, og for å spille cello. I 2010 kom bandet med EP-en Honningbarna , og den 25. mars 2011 debuterte bandet med debutalbumet La alarmane gå. For debutalbumet vant de klassen rock under Spellemannprisen 2011. De ble i tillegg nominert i klassen årets nykommer. De har også spilt på Øyafestivalen i 2010[1] og live på NRK under TV-aksjonen 2011.

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits