Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveLouiza Louhibi fikk hatmeldinger fra falsk Abid RajaFebruary 29, 2012   ·   0 Comments


* Hvorfor bruker ikke regjeringen Louiza Louhibi enda mer som forbilde inn mot kvinner i det muslismke miljøet her i landet?

Hatefulle og falske mennesker finnes. Og slike må drives ut av sine rottehull og straffes for sine ugjerninger. Særlig de som truer andre på liv og helse, og forsøker å skjule sin egen identitet. Ekstremister utgav seg for å være Venstre-politikeren Abid Raja, og sendte Louiza Louhibi grovt sjikanerende meldinger på Facebook.

En ting er grove meldinger, som jeg får daglig, noe annet er å bruke en annens navn på denne måten. Dette er veldig veldig ubehaglig, sier en oppgitt Louhibi. Det var i dag morges at hun velvillig åpnet mailen hun fikk fra Abid Raja på Facebook. Det gikk ikke lang tid før hun skjønte at Raja ikke kunne ha skrevet innholdet. hovr lavt kan man synke, og hvor feilutviklet kan et menneske bli?

Louiza Louhibi og Abid Raja traff hverandre under Debatten på NRK i januar i år. De prøver åpenbart å ta fra henne alt motet. Tidligere har de trakassert henne under fiktive navn. Så har de skjønt at andre profilerte muslimer har slått ring rundt henne. Nå ønsker de å lure henne til å tro at vi ikke støtter henne, sier en tydelig rystet Abid Raja. Kloke ord fra Abid Raja, og han er en mann som fortjener respekt.

All heder og ære til unge Louiza Louhibi som våger å utfordre destruktive krefter i samfunnet vårt. For det mest bekvemmelige for de fleste av oss, er å la være å bry seg, og se en annen vei når en oppdager ukultur eller ekstremisme. For det koster å si fra, særlig for ei ung jente som har vokst opp under andre vilkår, og i en annen kultur en den norske. Og for noen ynkelige og feige menn som nå har truet den modige unge kvinnen Louhibi. Menn som vi alle bør vise ryggen, eller ei kald skulder for den del.

Ja, de har vist sitt heslige ansikt, og sin hatefulle natur ved å true og sjikanere Louiza Louhibi. Dette er ikke menn, for menn truer ikke kvinner. Nei, dette er feilrettet ungdom, som har søkt sammen i et lite hatefullt miljø. For uten normal omgang med voksne ansvarlige mennesker, har unge og rotløse menn søkt seg inn mot det ekstreme Islam, og endt ut som hatere av aller verste sort. Hatefull ungdom som ikke føler seg forpliktet på det norske samfunnets regler eller verdier, og som av den grunn kan bli farlige, og gripe til vold.

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits