Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveSvein Åge Sandåker er mannen som står tiltalt for overgrep mot barn i GambiaMarch 3, 2012   ·   0 Comments


* Feige norske medier har valgt å sladde bildet av den dømte pedofile grisen, Svein Åge Sandåker

Dømte pedofile bør outes med fullt navn og bilde, slik at vi vet hvem de er. Men i dag er det ikke lenger det store mediene som bestemmer hva det norske folk skal få vite. Nei, det finnes uavhengige kilder på nett, som setter barns interesser foran behovet for å beskytte heslige og brutale pedofile som utnytter unge/barn seksuelt, mot å bli satt i gapestokk. For pedofile fortjener ingenting, de er rovdyr som må stoppes med alle legale midler.

Her mener jeg mye tyder på at en syk og pervertert mann fra Norge har utbyttet muligheten til å skaffe seg tilgang til ulovlig barnesex ved å bevist reise til et fattig land i Afrika. Nordmannen som står tiltalt for overgrep mot barn i Gambia, sier han aldri har gjort noe galt i det vestafrikanske landet. Den 46 år gamle mannen fra Telemark er bitter, sint og oppgitt, skriver Aftenposten, som har intervjuet mannen.

Svein Age Sandaker ble pågrepet i sitt eget hus i kystbyen Brufut i Gambia i desember 2010 etter at politiet i Oslo sendte en bekymringsmelding til det lokale politiet i byen. Mannen ble funnet på soverommet sammen med seks gutter i alderen tre til ti år. Ifølge aktoratet har nordmannen forgrepet seg grovt seksuelt mot disse guttene, mens han har filmet og eller tatt bilder av handlingene.

Det er ikke sant. De har ingen beviser mot meg. Jeg har aldri gjort noe galt her i Gambia, sier 46-åringen til avisen. Denne saken handler ikke om Gambia. Den handler om et brev som norsk politi sendte via internett til Gambia. Derfor ble jeg arrestert. Ingen har anmeldt meg, de har ingen sak, sier han. Politiet mener på sin side at flere PC-er og minnekort som ble funnet i mannens bolig, er fulle av fellende video- og bildebeviser.

Rettssaken i Gambia startet i februar i fjor og pågår fortsatt. Den er gjentatte ganger blitt avbrutt og utsatt. Mannen har tidligere sonet to dommer for seksuelle overgrep mot barn i Norge. I 2011 ble han siktet for overgrep mot en mindreårig gutt i Oslo. Hvorfor norske medier velger å ikke navngi dette svinetf forstår jeg lite, eller ingenting av. For han er da vitterlig dømt tidligere for seksuelle overgrep mot barn. Og når det foreligger rettskraftig dom, er det vanlig, eller i alle fall ikke ulovlig å navgi en kriminell når han mistenskes for nye ugjeringer av grov karakter.

Her er kilden som avslører navnet på den pedofile nordmannen. Men de har stavet fornavnet hans feil, da som Svien, mens det skulle ha vært Svein:

By

     

     

        


Tags:

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits