Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveJason Russell, lederen for «Kony 2012»-kampanjen, kan vise seg å være en simpel onanist, han skal ha runket på offentlig stedMarch 16, 2012   ·   0 Comments


* Er Jason Russell en simpel onanist helt uten styring på egen sksualitet

Tragisk når mennesker i fremskutte posisjoner viser seg å være noe helt annet en det man tror de er. Og nå går følgende melding ut på internasjonale medier: Jason Russell på 33 år, som er lederen for «Kony 2012»-kampanjen, ble torsdag pågrepet for å ha vandalisert biler og onanert hemningsløst på offentlig sted. Er det maktkåthet som har fått Jason Russell til å dra i loffen i full offentlighet, eller er han en slik som tenner skamløstløst på å runke på offentlige steder, slik at andre kan se hans tvilsomme gjeringer?

Det er politiet i San Diego, som kan fortelle om den griste oppførselen til Russell. Invisible Children, som er organisasjonen Russell tilhører, gikk i dag ut med en pressemelding der de skriver at han har et personlig helseproblem som førte til en «uheldig hendelse» torsdag. Det var da en heller dårlig unnskyldning, det å henvise til helseproblemer når lederen gir seg runkeriet i vold. Og en skal ikke glemme at også barn kan komme i skade for å se onanister i usømmelig aktivitet når slikt svineri pågår på et offentlig sted.

Men Russel ble heldigvis ganske raskt pågrepet på Pacific Beach i San Diego av onkel. Og politibetjent Andra Brown sier at «Kony 2012»-lederen var ruset og at han ble arrestert etter å ha vandalisert biler og onanert på offentlig sted. Var det narkotika som fikk frem det underliggende seksuelle behov hos ledere, eller var han i utgangspunktet uten kontroll over egne destruktive seksuelle tilbøyeligheter? Lokalt politi skal ha pågrepet Russel og overførte ham til en lokal helseinstitusjon for videre evaluering og behandling, ble det opplyst på pressekonferanse i anledning saken, skriver NBC San Diego.

Politiet opplyser at de mottok flere telefoner ved 11.30-tiden lokal tid torsdag om en mann som løp gjennom trafikken og skrek. Ifølge politiet skal Russell kun ha vært iført undertøy. Var da underlig at mannen kun var iført benkler, og at han ikke hadde bukser på. Dette kan tyde på seksuell overtenning, muligens trigget av stort inntak av ulovlige rusmidler av ulik type. Håper han får ei straff som i alle fall svir på pungen denne simple onanisten, tenker i den anledning på pengepungen, da i form av ei saftig bot. For en må slå hard ned på usømmelig adferd i det offentlige rom, der også barn, unge og gamle damer ferdes.

* Jason Russell er mannen bak internettfarsotten «Kony 2012» som har rettet verdens øyne mot Joseph Kony – lederen for Herrens motstandsarmé (LRA) i Uganda. I løpet av få dager ble kampanjevideoen sett av flere millioner mennesker, og nærmer seg nå 80 millioner visninger på YouTube.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits