Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveAlan Lake, står bak organisasjonen Four Freedoms Community. Hateren Breivik har i avhør innrømmet at han var inspirert av organisasjonenMarch 26, 2012   ·   0 Comments


* Høyreekstrem grupperinger må overvåkes, slik at vi slipper mer høyreekstrem vold

Det er en meget tvilsom bande hatere som nå er beskrevet som inspirasjonskilde for den perverterte massemorderen Breivik. Mennesker som dyrker forskjellene mellom befolkninger og religioner, slik at de kun er med på å øke spenningene i det vestlige samfunn. Alan Lake og hans medløpere er ny-fascister, som har byttet ut jødene om hatobjekt med muslimene og Islam. Her er målet å fyre opp under konfliktlinjene og skape sosial uro i vestlige land, slik at det hele kan ende ut i blodige borgerkriger på lengre sikt. Personer som overhode ikke har noe godt å tilføre menneskeheten.

Organisasjonen til Alan Lake kaller seg Four Freedoms Community har satt opp egne leveregler, og møtes i kirker i London. Høres i utgangspunktet ut som en gutteklubb, der en leker ideologer, og tror en kjemper en viktig sak. Men denne sammenslutningen av fascister må holdes et øye med, for det kan finnes voldsmenn i medlemsmassen. Men det er heldigvis en liten og marginal gruppe, som vel neppe har særlig stor interesse for folk flest, og som heldigvis ikke er noen viktig samfunnsaktør i dag.

Og Dagbladet har avslørt at Anders Behring Breivik var inspirert av et hemmelighetsfullt antiislamistisk nettverk. Det har terroristen selv innrømmet i politiavhør. Nettverket heter Four Freedoms Community (FFC), en organisasjon med egen nettside. Med slike koblinger er det liten grunn til å tro at denne perverterte tapergjengen vil kunne rekrutterer særlig mange for sin sak i årene som kommer. For hvem vil assosieres med en slik hatefull og mørk organisasjon, der en finner demagoger av den dystre og hatefulle typen.

Høyreekstreme, enten det fremstår som nynazister, anti-islamister, eller som løselige sammensatte konspirator-teoretikere har ingen politisk innflytelse i vestlige land i dag. Det er rett og slett for få til det. Men det må holdes under overvåkning, rett og slett fordi det kan være voldmenn i miljøene. Slike ensomme ulver som Breivik, eller mindre celler av terrorister som planlegger voldelig aksjoner mot vår vestlige samfunnsstruktur.

Etter at den pro-israelske og anti-islamistiske massemorderen Breivik gikk beserkgang og drepte 77 mennesker her i landet i fjor sommer, er det mange som har trukket seg ut av det høyreekstrem miljø. Det koster for mye å være del av slike perverterte og hatefulle organisasjoner. Tenker id en anledning på grupperinger som EDL, NDL og SIAN her i landet. Likeså har inspirasjonskildene til Brevik, som blant annet Fjordmann ligget lav i terrenget, og leses vel i dag kun av en liten krets hardcore anti-islamister.

Breivik har sagt i avhør at han har brukt FFCs nettsider(Alan Lake) som inspirasjonskilde da han skrev sitt såkalte manifest. Breivik sier han så på siden som svært interessant, og at han fortsatt husker den veldig godt. Breivik sier FFC står for mye av det samme som organisasjonen han selv hevder å være medlem av — Knights Templar. Terroristen ser spesielt opp til FFCs antiislamistiske holdning, og at organisasjonen var «for urfolks rettigheter». Dette skulle vel være mer en nok til at anstendige mennesker skygger unna disse taperorganisasjonene, der en dyrker hatet og motsetningene mellom befolkningsgrupper og religioner.

By

     

     

        


Tags: , , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits