Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveAwat Karkuky er «elev» og tilhenger av Krekar. Han raser mot arrestasjonen av sin mullah og mener dte hele er en politisk hekseprosess.March 30, 2012   ·   0 Comments


* Awat Kerky mener det kjøres en hekseprosess mot Krekar

Mange ekte demokrater som nærmest holder ytringfriheten over det meste i livet, har reagert på det man ser på som en innstramning av retten til å mene her i landet. Og når retten gir seg inn i politiske vurderinger av hva som skal oppfattes som trusler, ja da reagerer enkelte modige maur. For selv om en dypt og heller forakter det Krekar og hans disipler propagandere, vil en forsvare hans rett til å ytre seg hardt, og til å analysere eventuelle følger ved at man fengsler eller utviser den religiøs aktivisten og leder fra kongeriket Norge.

Awat Karkuky er «elev» og tilhenger av Krekar. Han raser mot arrestasjonen av sin mullah. Under rettssaken mot mullah Krekar var Karkuky, som til daglig bor i England, til stede i retten. Da han filmet de tre kurderne Krekar er dømt for å ha drapstruet, reagerte bistandsadvokatene og han og flere av andre av Krekars tilhengere fikk mobiltelefoner og kameraer beslaglagt og materiale slettet. Da presenterte han seg som en «elev» av mullahen som nå sitter bak lås og slå.

Her har nærmest PST fått blankofullmakter av vår politiske elite, til å gjøre som de selv vil. For når prominenser og samfunnstopper føler seg trut, ja da spares det ikke på ressursene. Og selv om maktpersoner, er priviligerte mennesker, som selv har valgt et liv i offentlighet, har de gitt seg selv ekstra beskyttelse mot tøffe ytringer. For det gis ekstra stenge straffer for de som truer beslutningstagere.

Jeg mener tvert imot at de priviligerte toppene i samfunnet, som ofte gjør vedtatt som kan koste norske statsborgere livet, da innen helsesektoren og i eldreomsorgen, må tåle ekstra harde angrep på seg selv om sin politikk. Men selvfølgelig skal ingen måtte tåle klare trusler på liv og helse, da i form av konkrete drapstrusler. Men alle som trues i en eller annen sammenheng må behandles likt, enten det er en minister, eller ei kvinne som trues på livet av en voldelig eks.

Vi må heller aldri glemme at den grupperingen som har tatt liv her i landet er den hatefulle og perverterte tapergjengen som er å finne i det høyreekstreme miljø. Og her kan det finnes voldsmenn som planlegger ny terror, mennesker av samme typen som Breivik. Men islamister har tross alt, aldri drept her i landet. Og da bør vi ikke gjøre Krekar og hans like, viktigere enn de i realiteten er. Og vi må evne å skille ytringer fra ulovlige handlinger, slik at vi ikke ender opp med en amputert ytringsfrihet her i landet.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits