Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveMarie Madeleine Larsen tiltalt for å ha svindlet prest, nonne, frelsessoldat, er frekkere en flatlusa og et utkrøpent fruentimmerMarch 30, 2012   ·   1 Comments


* Marie Madeleine Larsen, er en notorisk kriminell størrelse

Noen evner ikke å brødfø seg ved ærlig og hederlig arbeide, og de velger av den grunn å opptre som blodsugere i forhold til andre. Og endelig er Norges frekkeste kvinne hentet av politiet . Hun skulle for lengst ha vært parkert, som vil si satt bak lås og slå av onkel. Og navnet på denne kyniske kvinnen er Marie Madeleine Larsen, som nå er tiltalt for å ha svindlet prest, nonne, frelsessoldat – og mange flere. Men nå er bildet av kjeltringen lagt ut på nett, slik at vi vet hvem den simple svindleren er.

I juni må Marie Madeleine Larsen (54) møte i Oslo tingrett, tiltalt for 15 tilfeller av grov svindel eller trakassering, med en strafferamme på seks års fengsel. I samme rett ble den svært veltalende, tillitvekkende og manipulerende kvinnen i 2007 dømt til tre års fengsel for en lang rekke tilsvarende saker – da som Maria Kristoffersen.  Men med våre særdeles milde straffer, er vel denne kriminelle størrelsen snart på frifot igjen, slik at hun kan svindle flere nordmenn.

Politiet har gjort en særdeles dårlig innsats for å få parkert denne svindleren. Da hun skal ha operert i flere tiår, og da svindlet mennesker i øst og vest. For dette er eneste gangen hun er stevnet for norsk rett, til tross for at dommeren da skrev i straffeutmålingen at «hun har holdt på med forbrytelser av samme karakter i over 20 år». Hva i alle dager har hindre onkel fra å spore og drive til bakken denne særdeles ulekre kriminelle størrelse kan man spørre seg?

Svensk presse titulerte henne som «Nordens største bedragerske» da hun ble dømt i Lund tingrett og Svea hovrett i 2002 for et langt synderegister av bedragerier, utpressing, trusler og trakassering. Jeg har gått gjennom tiltalen sammen med min klient. Hun innrømmer skyld i noen av tiltalepunktene. I noen av punktene erkjenner hun ikke skyld. Vi er klar over begge to at tiltalen og saken vil skape oppmerksomhet, sier hennes forsvarer, advokat Sigmund Øien til Dagbladet.

Han var også forsvarer i 2007 for den trygdede kvinnen, som brukte navnene Inger Marie Nerby og Inger Marie Lærke under oppveksten på Toten. Den bedragerisiktede 54-åringen er ikke varetektsfengslet. Denne gangen er hun tiltalt for å ha svindlet blant andre en prest, en nonne og en soldat i Frelsesarmeen. Også tidligere hat hun blinket seg ut mange av kirkens kvinner og menn. Dette forkvakelde mennesket bør nå gis en meget streng straff, helst lovens maksimale straff for slike tarvelige forbrytelser. For her finnes det overhode ikke noen formidlende omstendigheter.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits