Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHorer og luddere selger sex i ubetjente solstudioer, men det gjør også enkelte helt unge jenterMarch 31, 2012   ·   0 Comments


* Det bør bli forbudt å selge sex her i landet

Det meldes med bekymring om sexsalg på stadig nye steder i dag. Og det er i all hovedsak to grupper som da selger sex til kåte menn. Den første gruppen er horene, som stadig utvider sin aksjonsradius, og som prøver å selge sex på nye steder. Den andre gruppen som selger sex, er helt unge jenter, som byr seg frem for blant annet å kunne få råd til dyre moteplagg, mobiler og annet som gir status i ungdomsmiljøene. Men samfunnet må slå knallhardt ned på at man selger og kjøper sex, da det fleste av oss ikke liker slikt.

Og luddere selger i dag sex i ubetjente solstudioer i Trondheim. Eierne risikerer nå å bli siktet for hallikvirksomhet. Vi har sett utviklingen siden starten av 2011, og dette har bare økt i omfang, sier politiadvokatene Marianne Høyer og Lise Rognes ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Ifølge politiet er det stort sett østeuropeiske prostituerte som tilbyr sine tjenester i de ubemannede solstudioene. Vi synes det er viktig at byens befolkning får vite hva som skjer, og det er derfor vi informerer om dette, sier Høyer og Rognes. Fem menn er de siste månedene bøtelagt etter å ha erkjent kjøp av sex på ubemannede solstudioer. Bøtene for sexkjøp lyder i utgangspunktet på 15.000 kroner.

Flere solstudioeiere i og rundt Trondheim sentrum har nå mottatt brev fra Sør-Trøndelag politidistrikt, hvor de advares. Dersom eierne ikke setter i verk tiltak for å stanse virksomheten, risikerer de i likhet med utleiere av leiligheter å bli siktet for hallikvirksomhet. her må en sette inne alle kluter for å få stoppet denne grisate og destruktive virksomheten, for dette er ren kjøttstykke aktivitet. Og straffene for å kjøpe sex bør økes, og sexsalg bør også gjøre kriminelt.

Klikk her for å lese om løse tøser på Paradise hotel:

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits