Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of love«La Santa Muerte» – «Dødshelgenen», tilbes i enkelte miljøer i Mexico, og sekten har stått bak tre blodige og brutale ritualdrapMarch 31, 2012   ·   0 Comments


* Det gjennomføres vulgære og blodige ritualer i regi av «La Santa Muerte», og en 55 år gammel kvinne og to ti år gamle gutter skal ha blitt ofret til «Dødshelgenen»

Vi vet at det finnes ulike kultuser, der en bruker bisarre og blodige ritualer for å når sine åndelige mål. Og som tidligere opplyst, «La Santa Muerte» – «Dødshelgenen», tilbes i enkelte miljøer i Mexico. Og nå opplyses det fra det stedlige politiet at en kvinne og to barn skal være drept av dødskulten. Og de uskyldige og sakesløse ffrenes blod er funnet på dødsaltret. Dette har ført til at åtte personer er blitt arrestert. Slike sekter eller religiøs kulter lever ofte sitt eget liv i fattige deler av verden. Da særlig i Afrika og Sør-Amerika. Og årlig drepes det tusener i lugubre religiøse ritualer verden rundt.

Og det rituelt drepte det nå meldes om fra Mexico, er en 55 år gammel kvinne og to ti år gamle gutter, og de skal ha blitt ofret til «Dødshelgenen». Hvordan er det mulig for mennesker å gjennomføre noe slikt kan man spørre seg? Åtte personer er arrestert etter det politiet mener er ritualdrap utført av dødskulten som tilber «La Santa Muerte» – «Dødshelgenen», i Mexico. Meget onde mennesker, som nå har begått totalt uakseptable handlinger mot sine medmennesker. Og dette må myndighetene i Mexico, slå knallhardt og nådeløst ned på, slik at det ikke brer om seg i regionen.

I denne perverterte religiøse sekten, eller retningen om du vil er helgenstatuen et skjelett, kledd i silke. Helgenen anerkjennes ikke av den katolske kirken, men tilbes i enkelte miljøer, ved at man legger godteri, sigaretter og røkelse ved statuens føtter.  Meget lite opplyste mennesker som søker seg inn mot slik overtro, som i visse tilfeller kan ende ut med drap på uskyldige mennesker. Og ritualet som denne gangen førte til tap av menneskeliv ble utført om natten, og de tente lys. De kuttet ofrene mens de fortsatt levde, og lot dem blø i hjel mens de samlet blodet. Et skremmende eksempel på hvor galt det kan bære avsted om mennesker søker seg inn mot det religiøst bisarre.

På 80 tallet ble Mexico rystet av en rekke ritualdrap utført av narkosmuglere. 15 lik ble funnet på en ranch utenfor grensebyen Matamoros, i det som senere ble omtalt som Narco-satanico-drapene. Narkosmuglerne mente at dødsritualene ville beskytte dem fra politiet. Her må myndighetene ta mer kraftfulle grep, slik at en får stoppet dette svineriet. For med slike drap, vil bare voldsspiralen øke, og turistene vil holde seg borte fra det relativt fattige landet.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits