Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of lovePeter Mangs, som er mistenkt for tre drap og 15 drapsforsøk i Malmö, hylles av Anders Behring Breivik, ideologiske tåkefyrster finner sammenApril 1, 2012   ·   0 Comments


* Peter Mangs er en skjevutviklet og ynkelig mann

I noen perverterte avvikermiljøer gjøres det onde til det gode, og en har utviklet perverterte verdier. Og utrolig nok, Peter Mangs, som er mistenkt for tre drap og 15 drapsforsøk i Malmö, hylles av Breivik i nye avhør. Dette ynkelige og feige mennesket som stod gjemt i mørket og skjøt på uskyldige mennesker som kom forbi, ses med andre ord, nærmet på som en helt av barnemassemorderen, den onde Breivik. Og som vi vet, onde Mangs hadde rasisme som grunnholdning da han begikk sine grusomme ugjerninger, fordi han stort sett kun angrep mørkhudede. Så her snakker vi om to skjevutviklede mennesker, som hater mennesker med annen religion og bakgrunn enn de har selv.

Håper virkelig at disse to eminenser i død og fordervelse, eller mørkets fyrster om du vil, aldri mer blir frie menn. Men ideologiske tåkefyrster finner ofte sammen, og lar se motivere av hverandres grusomme ugjerninger. Det er en form for ny-fascisme , der en dyrkes hatet mot Islam og muslimer, de Mangs og Breivik har vært eksponenter for. Der en vil bruke autoritære og anti-demokratiske metoder for å renske Europa for mennesker med fjernkulturell bakgrunn. Og for å kunne gjennomføre en slik politikk, må en avskaffe demokratiet. Så dette er høyreekstreme tanker og ideer, som vi alle må bekjempe med nebb og klør.

En av sjefsideologene i den anti-islamske bevegelsen, Fjordman, har tatt til orde for at en bør straffe dagens regjering, da han mener de har åpent for Islam her i landet. Han vil videre deportere muslimene fra Europa, omtrent på samme måten som Hitler-regimet først hadde planer om å gjøre med jødene. Her finner en med andre ord en klar parallell til nazismen, hos en del i det høyreekstreme miljø. Man kan si at deler av dagens fascist-miljø har byttet ut jødene som fiender, med muslimene. Men det betyr ikke at nynazismen i mer klassisk utgave er død, nei det finnes enda en del som hater jøder, og som jobber aktivt for å skade denne folkegruppen.

Og Danish Defence League arrangerte demo i Århus den 31.mars. I følge dem selv skulle det dukke opp demonstranter fra totalt 10 land, inkludert moderorganisasjonen i England. Det kom også deltakere fra Norge. Århus har i lang tid vært preget av høyreekstrem vold. Disse organisasjonene har klare forbindelser med nazistiske miljøer og de er voldelige. Her møttes to av retningen innen ny-fascismen, ny-nazister og anti-islamister. Og vi kunne se en heller tragisk forsamling, som forsøke å selge inn sitt hat, og skalp større motsetninger mellom ulike folkegrupper i Europa. Dette er små grupperinger, men det må passes på, for det har et voldpotensiale som i verste fall kan ramme uskyldige mennesker gjennom usle og feige terrorhandlinger.

Den perverterte anti-islamisten Breivik har sag følgende: “Ja, god dag, mitt navn er kommandør Anders Behring Breivik i den norske antikommunistiske motstandsbevegelsen“, ja det sa drapsmannen til politiet da han ringte nødnummeret fra Utøya og hevdet han ville overgi seg. I politiavhør har Breivik forklart seg om denne påståtte organisasjonen. Han har også forklart at han vil starte et nytt nettverk av fengslede drapsmenn og antiislamister, får Dagbladet opplyst. Er dette feberfantasier, eller finnes det et nettverk rundt Breivik, der man kan finne avvikere av samme typen som han selv? Her må politiet avdekke alle forhold, slik at vi får parkerte eventuelle avvikere som under gitte forhold vil kunne gjennomføre terror på norsk jord.

svd.sedn.se

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits