Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveEn grisegubbe av en mann i midten av 70-årene ble mandag pågrepet av politiet etter at han filmet barn i en svømmehall i Drammen. Før pågripelsen skallet han ned en badevaktApril 9, 2012   ·   0 Comments


* (Illustrasjonsbilde) Ser du grisegubber nær barn, så ta straks kontakt med nærmeste politimyndighet

Når det dreier seg om perverterte voksne, som angriper barn og unge seksuelt, må samfunnet være nådeløse. Her må en økte straffene radikalt, og sette inne mye mer ressurser på å spore mennesker med pedofil legning. Og i dag, tar overhode ikke regjeringen overgrepsproblematikken på alvor, for de er ikke villige til å øke resursbruken for å få bukt med svineriet. Man flikker bare litt på problemene, uten å være villig til å ta et krafttak for å hindre flere overgrep mot norske barn. Det virker rett og slett som om Stoltenberg & co ikke ser alvoret i at unge og barn på det groveste misbrukes av syke mennesker, som er villige til å begå overgrep for å få tilfredsstilt sine syke og perverse lyster.

Vi må alle være på vakt mot gamle grisegubber som tenner seksuelt på barn. Og ser du en gammel gris i nærheten av et barn, så bør du middelbart kontakte nærmest politienhet. Og i dag kan en lese følgende fæle insident på nett: En mann i midten av 70-årene ble mandag pågrepet av politiet etter at han filmet barn i en svømmehall i Drammen. Før pågripelsen skallet han ned en badevakt.

Han filmet mindreårige barn med mobiltelefon. Vaktene fikk kontroll på ham, men han skallet til en av dem, opplyser operasjonsleder Christian Gulli i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB. Det var en del personer til stede i Drammensbadet da politiet ble varslet om saken klokken 17.50 mandag.

Mannen ble holdt nede til politiet kom. Da vi kom, roet han seg ned. Han ble satt i arresten, sier Gulli. Den eldre mannen må sitte i arresten over natten. Først i løpet av tirsdag skal han avhøres. Inntil da skal vi foreta en del undersøkelser. Vi har funnet bilder og film på mobiltelefonen av mindreårige, lettkledde barn, sier Gulli. Det var mandag kveld uklart om mannen hadde vært inne i selve badet eller om han hadde holdt til i garderoben.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits