Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveBreivik har utviklet en fascistisk personlighet, og han minner om en SS-soldatApril 19, 2012   ·   1 Comments


* Breivik må graskes nøye, slik av vi slipper flere som han……

Breivik har utviklet en fascistisk personlighet opp gjennom livet. Dette har nok vært mulig av en grunn, han er en klassisk psykopat med sterkt redusert empatiske evner. Breivik var som SS-soldatene som var med å begå de forbrytelsene de gjorde under andre verdenskrig. Ikke fordi de personlig hadde et hat mot den enkelte jøde, men fordi de regnet jødene som mennesker som ikke fortjente å leve. Og for Breivik er alle såkalte kulturmarxister legitime mål, selv om det er barn. Man kan si at Breivik kun anerkjenner en makt, den som ligge i det autoritære og militariserte.

Og Breivik har gjennom mange år nærmest dyrket seg selv som et “overmenneske”, og blitt mer og mer besatt av egen ideologi. Og i dag er Breivik frikoblet alt som heter normalitet, og evne til empati med sine medmennesker og ofre. Og i retten i dag fremstod Brevik som den manifesterte ondskap, ja nærmest som en demon. For Breivik snakket om drap på mennesker, omtrent på samme måten som vi andre snakker om kakeoppskrifter eller dekkskifte på bilen for den del. Det var direkte kvalmende og vondt, å få sitert fra det grusomme timene i tingretten i dag, der Breivik enda en gang krenket det mange ofrene etter sine grufulle ugjerninger.

Breivik har i retten forklart at han skjønner at han skapte lidelse 22. juli, men at han mener angrepene var nødvendige. Torsdag forklarte han detaljert hvordan han hadde sett for seg at alle som var på Utøya ville bli tvunget ut i vannet den mørke fredagen, og at han ville gjort det samme igjen. Jeg står for Utøya. Jeg står for det jeg har gjort, og jeg ville gjordet igjen, hevdet han. Breivik satte seg over menneskene den dagen, og gjorde dem til noe som er legitimt å angripe. Ja, han degraderte dem til politiske aktivister, og fratok dem menneskeligheten og de grunnlegende rettighetene de hadde. Dette er kynisme i sin aller reneste form, og rett og slett motbydelig.

Barnemorderen Breivik:

Blant de yngste som ble skutt og drept var Marianne Sandvik (16) fra Stavanger. Hennes far, Gaute Sandvik, har siden mandag fulgt rettssaken fra Jæren tingrett. Han kom torsdag til Oslo, og satt for første gang i samme sal som mannen som drepte datteren. Det har vært knallhardt og tøft å være i samme rom som barnemorderen, som kaldt og brutalt myrdet mitt barn Marianne med overlegg og planlegging, skriver han i en sms til avisen VG. Datteren ble drept nedenfor Kjærlighetsstien på Utøya.

Hun hadde bare vært medlem i AUF i et halvt år, og pappa Gaute Sandvik har tidligere fortalt VG om hvor mye hun gledet seg til å fortsette med arbeidet i organisasjonen. Jeg er helt tom i hodet nå, oppsummerer Sandvik etter den tøffe dagen i retten. Må si jeg føler med alle de som er direkte berørt av det grusomme ugjerningene til Breivik, dette skulle de ha sluppet. Så mye sorg og lidelse, kun fordi en ond og pervertert mann ønsket å fremme sin syke og hatefulle ideologi i verden. Og når rettssaken er slutt, må vi la Breivik forsvinne i natt og tåke, og unngå å gi han mer oppmerksomhet.

svd.sedn.segp.se

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits