Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveRoberta Moore mener Eskil Pedersen skulle vært drept, hatefull anti-islamist avslører seg som simpel voldsromantikerApril 25, 2012   ·   0 Comments


* Roberta Moore er pro-Israelske som Breivik, og støtter fasistiske jødiske organisasjoner, som den høyreekstreme amerikanske jødiske Task Force grupperingen

Den tidligere leder av jødiske fløyen i høyreekstreme English Defence League, Roberta Moore, skal i sin tid ha trukket seg fra organisasjonen på grunn av at hun mente det var for mange nazister i miljøet/grupperingen. Ms Moore hadde også forsøkt å koordinere EDL’s innsats inn mor den høyreekstreme amerikanske jødiske Task Force grupperingen, der lederen Victor Vancier har vært fengslet for brudd på terrorlovgivningen. Dette likte ikke andre i ledelsen av EDL, og de mente Roberta Moore var en splittende og lite samlende skikkelse i organisasjonen. Her har vi med andre ord sett en konflikt mellom to ulike grupperingen innen høyreekstreme, EDL, som noe forenklet kan sies å være mellom ny-nazistene og ny-fascistene.

Den ene grupperingen er pro-israelske den andre liker hverken jøder eller muslimer. Men det er langt fra uvanlig å finne både nazi-inspirerte og anti-islamister i det samme miljøene, det høyreekstreme. Litt forenklet kan man si at noen hater jødene, mens andre hater både jøder og muslimer. Men det som er fellesnevneren for alle høyreekstremister, er et hat mot det liberale, demokratiske og flerkulturelle samfunnet. Og det at man flørter med autoritære og menneskefiendtlige ideologier og ideer, der man definere enkelte etniske grupper som sine fiender. Og pro-israelske Roberta Moore er et særdeles dårlig papir. Da hun flere ganger skal ha ønsket død og fordervelse over andre mennesker.

Og nå har anti-islamisten Roberta Moore, vist sitt sanne ansikt, og det ved å mene at den hardt prøvede AUF-lederen, Eskil Pedersen «skulle ha vært drept». For en makabert utspill, særlig med tanke på at pro-israelske Breivik, drepte 69 av Eskil Pedersens venner og politiske meningsfeller på Utøya den 22/07-11. Må si jeg blir kvalm og forbannet på slike pregløse voldsromatikere som Roberta Moore, som snakker uten å tenke, og som åpenbart er blottet for empati. Ja, man kunne mistenke denne Roberta Moore for i likhet med Breivik å lide av alvorlige personforstyrrelser.

Uttalelsen til Roberta Moore ble skrevet på nettsidene til organisasjonen Four Freedoms Community (FFC), fredag i forrige uke. Organisasjonen ledes av den britiske forretningsmannen Alan Lake, som er avhørt som en mulig mentor for Anders Behring Breivik. Lake nekter for dette. Breivik har i politiavhør innrømmet at han var inspirert av FFC. Dette er ny-fascister og hatere av aller verste sort, mennesker som fyrer opp under enhver motsetning og konflikt mellom ulike folkegrupper og politiske miljø. Og eet er kun hat og autoritære løsning man selger inn til folket, og man evner overhode ikke å vise empati med mennesker som ikke er som en selv. Men bra at Roberta Moore nå viste hvem hun egentlig er, og hvilket feilutviklet og hatefullt menneske hun i realiteten er.

Her ser vi hva et meget sykt og pervertert mennesker kan få seg til å si: “Under sitt kallenavn «Morrigan Emaleth» skrev Roberta Moore følgende: «It seems Breivik missed one», skriver Moore, og fortsetter med å skrive at Pedersen «skulle vært drept».

Shame on you Roberta Moore, shame, shame, shame……

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits