Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHaakon Forwald og Ulvhild Årthun i Den Norske Motstandsbevegelsen vil ha et nazistisk NorgeMay 5, 2012   ·   4 Comments


* Haakon Forwald og Ulvhild Årthun fronter en ideologi, som en vel må ha alvorlige personlighetsforstyrrelser for å se noe positivt ved

Det finnes noen få perverterte og forvirrede politiske og ideologiske mennesker her i landet, personer som dyrker det hatefulle og autoritære, og som bør overvåkes av landets overvåkningspoliti, PST. Men vi har alle rett til å si hva vi mener, og til å velge politisk ståsted. Men det betyr også at man må finne seg i analyser og kritikk om noen finner det en står for uakseptabelt og pervertert. Og det siste vi trenger her i landet fremover, er aggressive og voldelige personer fra det høyreekstreme miljø.

Og særlig et miljø har vist seg voldelig her i landet, det er det man kan bruke samlebegrepet høyreekstremt om. Her har vi hatt enkeltpersoner som har begått voldshandlinger, da under dekke av ulike former for nazi og fascist-bevegelser, det siste tyve årene. Og den siste høyreekstreme drapsmannen her i landet, var som kjent Breivik, en person med store menneskelige avvik, og som var del av, og identifiserte seg med det europeiske anti-islamistiske miljøet.

Haakon Forwald og Ulvhild Årthun i Den Norske Motstandsbevegelsen vil ha et nazistisk Norge. “Vær det som borgerligheten kaller ekstremist: Ofre deg selv uten betenkelighet og uten beregning” (…) “Hill Seier!” heter det på hjemmesida deres. Et par råtne egg i vårt ellers så normaliserte politiske landskap dette. Men personer som heldigvis aldri vil få politisk makt, og oppslutning og sitt avvikende og hatefulle budskap. Nå er det ikke stort annet å si om Haakon Forwald og Ulvhild Årthun, enn at har du omløp mellom øre, så hold deg langt unna disse to tåkefyrstene.

Det er heldigvis få som deler Breiviks ideologi, der en maner til «Krig mot Islam». Og der krigsretorikk brukes over en lav sko, noe som i verste fall kan få ubefestede sjeler til å tro at de må handle voldelig for å snu utvikling, og bekjempe den «Islamske fare». Og i dag meldes det via Vårt lands nettavis at Arne Tumyr, leder av organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge mener Breivik er treffende og god med sin islamkritikk. Det var en meget tvilsomt og en heller klam omfavnelse av ideologien til en hatefull og feilutviklet mann, som drepte 77 av sine landsmenn/kvinner, Mr Tumyr.

Tydelig at Arne Tumyr lider av samme besettelse og tankebindinger som Breivik, der en sammen med likesinnede bygger konspiratoriske fremtidsvyer, der Islam blir demonisert som religion. Og der en angriper muslimer som kun bruker sin soleklare rett, eller religionsfrihet, til å dyrke sin egen religion. Og slik disse tåkefyrstene og demagogens som Arne Tumyr, og andre av samme kaliber, fyrer opp under fremmedfrykt, og religionshat, er lite konstruktivt, og kun med på å skape større avstand mellom ulike folkegrupper som lever her i landet. For skal vi kunne leve fredelig sammen her i landet, må vi respektere hverandre, og ikke skape unødige fiendebilder gjennom tildels hatefulle politiske utspill.

By

     

     

        


Tags:

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits