Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveGlenn Martin Waldenstrøm orker ikke forklare seg med terroristen i salen, Breivik må forlate rettssalenMay 16, 2012   ·   0 Comments


* Glenn Martin Waldenstrøm ønsket ikke forklare seg med terroristen i salen

Det har vært meget sterke vitnemål i retten i dag, og særlig gjorde forklaringen til Ingvild Stensrud inntrykk. Hun opplevde drapene til Breivik på nært hold, og så flere av sine venner bli skutt av perversiteten. Jeg må si at hatet mot Breivik vokser for hver dag, noe som vel langt fra er unaturlig med tanke på hva han har gjort. For å se det heslige gliset i ansiktet til Breivik når de unge og sterkt rammede av hans blodige terror forklarer seg, er en provokasjon i seg selv. Og neppe tvil om at Breivik er et monster, ja et menneske med psykopatisk personlighet, som overhode ikke evner å ta inn over seg all lidelsen han har påført så mange.

Så en kommentar angående Breivik på Facebook i dag, der i kvinne skrev følgende: “Slep Brevik med ansiktet ned til Akershus festning , og skyt han der“. En uttalelse jeg har stor forståelse for, da Breivik i prinsippet ikke fortjener noe. Men for at samfunnet skal kunne bevare sin integritet, må vi gjennomføre en rettsprosess som følger allmenne rettslige prinsipper. Slik at vi ikke gir Breivik negativ særbehandling, da det ville få oss til å bryte med vår humane strafferettspleie. Så selv om en på det personlige plan føler stort hat mot Breivik, er en tjent med at samfunnet behandler hans sak på samme måte som for andre kriminelle.

En annen som forklarer seg i dag er Glenn Martin Waldenstrøm. Han overlevde massakren på Utøya etter å ha blitt skutt på kloss hold. Kula gitt inn i halsen og ut under øyet. Glenn Martin var en del av Vestfolds delegasjon på AUFs sommerleir på Utøya. Og Glenn Martin Waldenstrøm orket ikke å forklare seg med terroristen i salen, og derfor måtte Brevik må forlate rettslokalet. Jeg kan godt forstå at mange finner det ubehagelig og ikke mist skremmende å forklare seg i samme rom som barnedrapsmannen, den perverterte Breivik. Derfor er det bra at man fjerner brutaliteten nå vitner ikke ønsker å være i samme rom som han når de avgir sine forklaringer.

dn.se

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits