Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveSandra Borch er liten, det fører til stygg mobbing og hetsJune 9, 2012   ·   0 Comments


* Sandra Borch har blitt mobbet fordi hun er småvokst

Mennesker er i seg selv ofte ondskapsfulle vesener, som kan ha glede av å redusere og plage andre. Dette kan mennesker som skiller seg ut fra mengden si mye om. Og senterpartiets Sandra Borch må tåle mye hets for at hun er kortvokst. Men selv sier hun at hun ikke kan la det gå inn på henne.

Vel, ikke alle som mobbes eller hetses har den samme styrken som Sandra Borch, som vil si å ikke bry seg om det som føles som krenkende. Og hvem er disse tragiske menneskene som slenger dritt? Åpenbart mennesker som ikke har særlig stor selvrespekt. For er du et godt balansert menneske med selvtillit, vil du overhode ikke ha behov for, eller glede av å mobbe andre.

Sandra Borch opplevde å få følgende kommentar på sin blogg: «Hold deg til brunkrem og tannbleking. Det er det eneste du klarer å holde vedlike». En meget tarvelig kommentar fra et ufyselig, og stakkarslig mennesker.

Klikk her for å besøke bloggen til Sandra Borch:

Senterpartiets unge stjerne Sandra Borch (23) opplever janteloven på nettet. I form av stygge meldinger om hennes utseende og kortvoksthet.

Ja, jeg har fått føling med janteloven, og merker det særlig på mange av kommentarene som ikke dreier seg om saken, men om min person. Det går både på utseende og det at man ikke er som alle andre, forteller Sandra Borch fra Lavangen.

Det politiske talentet fra Troms er kortvokst, og lever godt med sin funksjonshemming. Men hun skulle vært foruten meldingene hun fra tid til annen får på nettet. Hun har merket denne nye formen for jantelov etter at hun ble valgt til leder av Senterungdommen, ble mer profilert på riksplanet, og etablerte egen nettblogg. Ja, så absolutt. Det er jo slik samfunnet er, dessverre.

Det er mange folk der ute med rare meninger, sier hun til Nordlys. At det finnes mennesker som nedvurderer andre for hvordan det ser ut, er bare tragisk. Og slike mennesker må ha mangelfullt utviklede sjelsevner, og liten empati med andre. For om man føler glede ved å krenke andre, ja da er man ondskapsfull. Og slike menneskelige egenskaper er lite ønskelig, og kun med på å forsure livet til andre.

By

     

     

        


Tags: , , , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits