Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveTor Østbø mistet kona Tove Åshill Knutsen og mener at Breivik kan brenne i det aller svarteste helveteJune 20, 2012   ·   0 Comments


* Den perverse sadisten, barnemassemorderen Breivik fortjener ingenting. Og mange av oss hadde helst sett han død og begravet så fort som mulig

Mosteret, den sadistiske og perverterte barnemassemorderen Breivik får frem det mer primitive sidene i noen og enhver. Et heslig mennesker som drepte sine landmenn i stort antall, og som ikke evner å angre sine ufattelige ugjerninger. Og jeg skal ærlig innrømme, at jeg hater Breivik dypt og inderlig, for han tok livet av 77 av mine umistelige landsmenn og kvinner.

Noen vil si at hat er en uønsket følelse, men jeg lever godt med mitt hat mot Breivik, for jeg lar overhode ikke det styre mitt liv. Men når jeg ser det heslige steinansiktet til Breivik i mediene, kjenner jeg hatet sige på. Og jeg ser helst at Brevik forsvinner ut av mediabildet, særlig etter at dom i saken er falt om noen uker. Og en bør frata Breivik retten til å ha kontakt med andre, slik at han ikke får anledning til å spre sin hatefulle politiske ideologi.

Skulle Breivik velge å begå selvmord etterhvert, så skal ikke jeg hykle noen form for sorg. Men ta til etterretning at han nok gjorde det rette. For Breivik har på alle måter meldt seg ut av samfunnet, og søkt seg inn i voldens univers. Og all den ulykke barnemassemorderen har påført andre, kan aldri gjøres godt igjen. Og for meg vil Breivik for all tid, være representant for den ultimate ondskap.

I dag skriver VG nett: “Tor Østbø mistet kona Tove Åshill Knutsen i bombeeksplosjonen i regjeringskvartalet. I dag så han rett på Breivik og ønsket ham til helvete.”

Jeg kan godt forstå reaksjonen til Tor Østbø, for jeg har samme synet på barnemassemorderen selv. For Tor Østbø har opplevd det grusomme å miste sin kjære for moderhånd. Og slikt vil trigge både hat og forakt i forhold til gjerningsmann. For hvor meningsløse var ikke Breiviks terrorhandlinger? Nei, la oss begrave perversiteten Breivik i natt og tåke, slik at han ikke får mer oppmerksomhet som person, eller for sitt hatefulle og voldelige politiske budskap.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits