Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveWilfried «Gucki» Metzger er en heslig og pervertert fysak, en ekling som mener Hitler hadde rettAugust 12, 2012   ·   0 Comments


* Det finnes enda en del gammlelnazister, som dyrker tanken om herrefolk, og raseoverlegenhet

Tyske Wilfried «Gucki» Metzger er en heslig og pervertert fysak, som holder til i Namibia, som ligger i Afrika. Ja, det finnes enda tyskere i Namibia som tror på Hitlers ord om herrefolk. De mener den hvite rase er ovelegen andre raser, og at negre er evneløse individer, som må passes på og holdes under pisken.

Drittsekken Wilfried «Gucki» Metzger (65) er storbonde, og har mange mørkhudede som arbeider for seg. Det bor i dag 40000 tyskere i Namibia, og en del av disse har brunsvidde holdninger til sine medmennesker, det opprinnelige afrikanerne. Og denne heslige tyskeren Wilfried «Gucki» Metzger, som åpenbart ser på seg selv og sine som et slags herrefolk, kaller mørkhudede for apekatter. For et pervertert menneskesyn, bygget på raseforakt, og nazisme.

Namibia er historien om et folk som ikke har endret meninger siden 1930. Da om en nasjon som tok imot nazister med åpne armer etter kollapsen av Det tredje rike. Og byen mange av nazistene dro til i 1945, var Swakopmund. Bratwurst mit Sauerkraut und Kartoffelpüree, bitte, roper den blonde 18-åringen over baren.

* Jeg hadde ønsker at folket i Namibia, drev dette nazipakket ut av landet. For det vil aldri ble ekte medmenneskelighet, og respekt mellom ulike folkegrupper, så lenge perverterte politiske avvikere som Wilfried «Gucki» Metzger og hans like, har tilhold i landet.

Historien om Namibia, fra boka Det første folkemordet i det tjuende århundret:

I en voksende faglitteratur blir krig, massakrer og konsentrasjonsleirer i Namibia ofte beskrevet som «det tjuende århundrets første folkemord». Dette er utgangspunktet for en inngående studie av tysk kolonialisme i Namibia, der hovedvekten er lagt på perioden 1903-1908.

Sentralt står utviklingen av den tyske krigføringen i retning av folkemord, som endte med at to tredeler av befolkningen i den sentrale og sørlige delen av landet mistet livet.

Boka bygger også på nytt materiale om konsentrasjonsleirene, og påviser mange forbindelseslinjer mellom kolonialisme og det tredje riket under Hitler. I tillegg til å behandle Namibia som et eksempel, gir boka en oversikt over de siste års fagdiskusjon om folkemord som historisk fenomen.

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits