Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveØystein Bakken Døsvik på 28 år har vært savnet siden 11. august, og han ble i går funnet død i TrondheimsfjordenAugust 22, 2012   ·   0 Comments


* Øystein Bakken Døsvik er funnet død

Det er mennesker omtrent hver uke her i landet som forsvinner. Og enkelte blir aldri funnet, noe som selvfølgelig er en vond og tragisk situasjon for de etterlatte. Og i dag melder VG Nett at Øystein Bakken Døsvik på 28 år har vært savnet siden 11. august. I går ble han funnet død i Trondheimsfjorden. Uansett den tragiske utgangen på denne forsvinningen, må det ha vært en lettelse for familie og venner av Øystein Bakken Døsvik, at han nå ble funnet. For etter at han har vært forsvunnet i 11 dager, var det vel få som trodde han enda var i live.

Letemannskaper og frivillige har deltatt i søket etter den savnede 28-åringen helt siden han ble meldt savnet. Og i går ble en død person funnet flytende av en hurtigbåt i Trondheimsfjorden, skriver adressa.no. I dag bekrefter politiet at den døde personen er savnede Øystein Bakken Døsvik.

* Politiet sier at det neppe er skjedd noe straffbart med Øystein Bakken Døsvik. Og en foreløpig obduksjonsrapport har heller ikke kunne si noe sikkert om dødsårsak. Men neppe tvil om at dette enten er ei ulykke, eller et selvmord.

Til sammen er 1.211 personer registrert forsvunnet i Norge siden 1934. Hvor blir det av alle sammen? Over 90 prosent av de savnede er menn. Kripos registrerer alle som har vært savnet i mer enn tre måneder. Registeret omfatter nordmenn som er blitt borte i Norge eller utlandet, samt utlendinger som kan være forsvunnet i Norge, skriver Aftenposten.

En del som forsvinner, trekker seg tilbake fra samfunnet, og tar sitt egen liv ute i naturen. De ønsker i minst mulig grad å påføre sine nærmeste belastninger rundt dette, og trekker seg derfor bort fra samfunnet før de gjør slutt på eget liv. Man kan anta at en del ligger døde og mer eller mindre tildekket ute i naturen vår, og som valgte å at sitt eget liv. Det er som nevnt lengre oppe i posten, stort sett bare menn som velger å ta sitt eget liv på denne måten. Så i en del forsvinningssaker, er selvmord forklaring, og årsak til forsvinningen.

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits