Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveMarianne Aulie trekker seg fra «Skal vi danse», ja, hun med rumpa som maler klovner, for hun er redd for å miste brystmelkenAugust 29, 2012   ·   0 Comments


* Marianne Aulie han mange ganger kastet klærne, og det er det mange som ikke har likt

“Skal vi danse” er fesjå for våre mest pr-kåte kjendiser, der de kan vise seg frem for folket. I grunnen et kjedelig og uinteressant konsept, som jeg for lengst har gått lei, og av det dropper å se på. Men mange av kjendisene her i landet, de som ikke blir plukket ut som deltakere i «Skal vi danse», ville nok gjort hva som helt for å få være med. For det finnes mange narsissister blant mennesker som nyter å bli sett av mange, og som aldri får nok av seg selv.

Og nå kan vi lese at Marianne Aulie trekker seg fra «Skal vi danse». Ja, hun fikk nylig en liten unge, etter å ha blitt befruktet av den salige kåtingen Aune Sand, Og grunnen til at dama med den berømte, og tiligere mye avbildene nakne rumpe trekker seg, er vistnok redsel for å miste brystmelka til sin lille sneip, eller baby om du vil.

Ja, det er Marianne Aulie fem måneder gamle datter Malove Bluebell som er grunnen til at hunt rekker seg, melder VG i dag. Hovedgrunnen til at jeg trekker meg nå, er fordi jeg er redd jeg skal miste brystmelken. Jeg begynte å merke det på meg i forrige uke, og da var valget enkelt, sier hun til avisa. Flott at hun setter hensynet til sin lille, foran kjendisdansing. Men det er nok ikke mange av våre lettbeinte kjendiser kan jeg tenke meg, som ville gjort det sammen, om det fikk mulighet til å egotrippe i programmet “Skal vi danse”.

Marianne Bengtson Aulie (født 23. oktober 1971 på Lørenskog) er en norsk maler og tidligere fotomodell. Aulie er utdannet ved Oslo Tegne- og Maleskole. Hun er kjent for sine store, fargerike og ekspressive malerier av klovner.

Aulie sier selv at hun alltid avslutter arbeidet med bildene ved å vaske dem i champagne, og at alkoholen reagerer med den våte akrylmalingen og gir en spesiell tekstur. Hun er ellers særlig kjent for en utadvendt markedsføring og stor medieomtale, blant annet på grunn av sin tidligere modellkarriere. Kunsthistorikeren Stig Andersen har kritisert galleri Sands massive markedsføring og kalt kunsten banal.

By

     

     

        


Tags: , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits