Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveMaksim Tesak, den politisk perversiteten, sier Breivik gjorde en flott jobbOctober 7, 2012   ·   3 Comments


* Maksim Tesak kan best beskrives som en politisk psykopat, og en voldsromantiker

Breivik gjorde en flott jobb, sier den russiske nynazistlederen Maksim Tesak til TV 2. Dette er ynkelig politisk avskum av eller verste sort. Rasister, med et sykt og peververtert menneskesyn, der de holder seg selv og sin egen rase for mer verdifull enn mennesker med annen etnisitet og opphav. Og i det høyreekstreme miljø, som har flere grener, finner en fellestrekk mellom såkalte nynazister og anti-islamister, slike som Breivik, og hans meningsfeller i blant annet NDL og SIAN her i landet. Da slike organisasjoner virker som fluepapir på avvikere med ulik ideologisks bakgrunn på ytre høyrefløy.

I Russland er høyreekstremismen på fremmarsj som aldri før. Og nå flokker tusenvis av russiske nynazister seg om en norsk lederskikkelse; massemorderen Anders Behring Breivik. Breivik forsøkte selv å unngå direkte koblinger til ny-nazister under rettsaken, der han ble dømt til lovens strengeste straff for sine mange brutal drap. Men den menneskeforakten, og tanken og den nordiske rase, eller den Europeiske urbefolkningen som ABB talte om. Gjør at han har fellestrekk med nazistene, der en blant finner tanker om “den rene germanske rase”.

Og høyreekstreme har flere fellestrekk. Som vil si at de ønsker å overta makten i samfunnet, og så fjerne demokratiet som styringsform. Denne autoritære og antidemokratiske formen for militær nasjonalisme, er fellestrekk som samler ulike grupperinger under det fascistiske og nazistiske faner. Og ifølge TV 2 møtte de en av Russlands mest beryktede nynazister, Maksim Tesak, som blir åpent omtalt av mange som en helt. Et forkvaklet politisk individ, som best kan beskrives som rendyrket psykopat. Så kanskje ikke så rart at ei slik hatefull politisk rotte, hyller en pervers barnemorder som Breivik.

Under dekke av å bekjempe pedofili, får den tidligere straffedømte lederen Maksim Tesak av den forbudte organisasjen Format 18 nå operere fritt i Russland, der han i dag blir ansett som en betydelig lederskikkelse i det ultranasjonalistiske miljøet. Russiske myndigheter med Puten i spissen, som selv kan sies å ha fascistiske og undertrykkende trekk, tar med harelabb på disse forkvaklede politiske høyreekstremistene. Og man kan nesten si, at i deler av Russland i dag er det “gatas parlament” som råder grunnen, da i form av brunsvidde organisasjoner på ytterste høyrefløy.

Breivik har fra sin isolerte tilværelse på Ila, brevvekslet med en tysk nynazist, som heter Beate Zschäp. Så han ser nok på all støtte, også fra nazister, som ønskelig. Slik at han skal kunne oppfylle sin politiske drøm, om å etablere ei verdensomspennende nettverk for militante nasjonalister. Jeg håper virkelige at norske myndigheter legger større press på Putin og Russland, og krever at de tar grupperinger av høyreekstrem art mer på alvor. For vi må gjøre alt vi kan for å hindre ekstreme krefter i Europa, vinner politisk makt i tiden som kommer.

For det siste vi trenger i Europa nå, er terror, og antidemokratiske organisasjoner og politiske parti. For vi glemmer aldri, hva den sadistiske barnemorderen Breivik gjorde, fascisten som på feigt og ynkelige vis drepte 77 av sine egne landsmenn og kvinner. Ja, de aller yngste som Brevik drepte var jenter på bare 14 år, noe som gjør han til en simpel og forkvaklet barnemorder.

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits