Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveArfan Bhatti er blant nordmennene som er reist til Syria for å kjempe mot regimet, en farlig mannOctober 19, 2012   ·   0 Comments


* Arfan Bhatti har brukt vold flere ganger, og er en tikkende bombe

Arfan Bhatti er uten tvil en tikkende bombe, da han ved flere anledninger i livet har vist sine voldelige tilbøyeligheter. Og nå melder norske medier at Arfan Bhatti er blant nordmennene som er reist til Syria for å kjempe mot regimet, en farlig mann. Hvordan vil en slik mann opptre i fremtiden, når han er tilbake på norsk jord kan man spørre seg. Og Arfan Bhatti er ikke alene, for flere andre ekstreme norske islamister er også reist utenlands for å krige, eller få opplæring i terror og våpentreninger.

Ja, Arfan Bhatti er en av de 20-30 nordmennene som antas å kjempe mot regjeringsstyrkene i Syria, er Arfan Quadeer Bhatti, skriver Aftenposten. Her har PST en jobb å gjøre, for hele denne røvergjenen må holdes under konstant overvåkning slik at det ikke får anledning til å utføre terror på norsk jord.

Bhatti befinner seg ifølge Aftenposten i Syria blant annet sammen med den norsk-irakiske islamisten Mohyeldeen Mohammad. Jeg kan bekrefte at Mohyeldeen Mohammad er i Syria. Bhatti er i utlandet, uten at jeg vil gå inn på hvor. Ingen av dem har meldeplikt til meg, og jeg forutsetter at de som gode nordmenn ikke bryter norsk lov, sier deres advokat John Christian Elden til avisen.

Nordmennene som har reist til Syria de siste ukene, blir av kilder som kjenner miljøene godt, beskrevet som ekstreme, unge og militært utrente idealister. Det er lederskikkelser i det radikale muslimske miljøet i Norge som skal ha lokket dem ned. Disse ungdommene har ingen som helst innvirkning på situasjonen i Syria, men situasjonen i Syria vil ha enorm innvirkning på dem, sier en kilde som kjenner miljøet, men som ønsker å være anonym.

Derfor er farlig….

Arfan Qadeer Bhatti (født 9. august 1977) er en norsk sunnimuslim av pakistansk opphav, kjent for å ha medvirket til skudd mot synagogen i Oslo i september 2006. Han ble i 2008 dømt for psykisk medvirkning til skadeverk på synagogen, men frikjent for tiltalepunktet om terrorplanlegging. Bhatti er født og oppvokst i Norge med foreldre av pakistansk opphav. Han var 13 år da han for første gang ble tatt for kriminalitet, han ble tidlig i tenårene knyttet til ungdomsgjengen Young Guns i Oslo.

I 1994 ble han tatt for å ha knivstukket en butikkeier. Han ble frifunnet for trusler, men dømt for vold mot politiet i 1997. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) begynte overvåking av Bhatti i juli 2006 etter en rapport fra Tyskland om at de hadde funnet en manual for et panservernsystem i bilen hans. Tysk politi var redd for at han var knyttet opp mot en terrorhandling rettet mot fotball-VM. Tyskland hadde ikke nok bevis til å arrestere ham, og han reiste og besøkte Princ Dobroshi i Kosovo, som han kjente fra fengselsopphold i Norge.

By

     

     

        


Tags: , , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits