Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveUbaydullah Hussain, lederen for den ekstreme muslim-gruppen «Profetens Ummah» innkalles til politiavhørOctober 19, 2012   ·   0 Comments


* Ubaydullah Hussain er en fanatisk ekstremist, som må overvåkes av PST

Ubaydullah Hussain, lederen for den ekstreme muslim-gruppen «Profetens Ummah» innkalles til politiavhør. Jeg merket med at Ubaydullah Hussain, under en tv-intervju nylig mente at vi kunne komme til å få terroraksjoner fra ekstreme islamister på norsk jord. Han nektet også å svare på om han ville ta kontakt med politiet om han fikk vite om terrorplanlegging på norsk jord. Dette er ikke kun snakk om radikale muslimer, men ekstremister.

Det er Ulf Leirstein fra Fremskrittspartiet som har Ubaydullah Hussain. Bakgrunnen for anmeldelsen var Hussains uttalelser til VG Nett om at han hjelper unge norske statsborgere med å reise til Syria. Han åpnet også for at mindreårige kunne dra. Ja, Ubaydullah Hussain sier at majoriteten av nordmennene som er i Syria tilhører den ekstreme gruppen Profetens Ummah. Og det er flere som er klare til å reise ut, sier Hussain.

Jeg kjenner ikke det eksakte antallet, men fra Profetens Ummah er det et titall medlemmer. De er der for å beskytte og forsvare sivilbefolkningen, sier Hussain. Hussain har tidligere bekreftet at 21-åringen som skal ha blitt drept i Syria er en del av hans organisasjon, men sier det har kommet motstridende meldinger om han faktisk er drept. Han tror uansett at den siste tidens hendelser kan føre til at enda flere reiser til såkalt «jihad», eller hellig krig.

Det er flere som er på vei ut, og det er mange som har blitt motivert av disse brødrene som er ute i felten, sier Hussain til NRK. AT man er villige til å bruke mindreårige i krigsområder, ser noe om hvor kyniske disse ekstreme muslimene er. PST mener man kan bli inspirert til å begå terror i Norge etter å ha vært i Syria. Og vi får håpe overvåkningspolitiet holder et våkent øye med disse religiøse fanatikerne, slik at de aldri blir i stand til å gjennomføre terroraksjoner på norsk jord.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits