Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveShari’ah4Norway vil bli etabelert her i landet av Anjem Choudary, han var med på å starte Islam4UKOctober 20, 2012   ·   0 Comments


* Anjem Choudary er ikke bare radikal, men også en ekstremist som jobber mot demokratiet

Anjem Choudary er ikke bare radikal, nei han kan ideologisk definere som islamsk ekstremist. Anjem Choudary er en britisk tidligere advokat og talsmann for den islamistiske ekstremist gruppen Islam4UK. Etter at han møtte den radikale Omar Bakri Muhammad for en del år siden, dannet de to den islamistiske organisasjonen al-Muhajiroun som organiserte flere protestmarsjer og demonstrasjoner, en organisasjon som senere ble forbudt av britiske myndigheter. Choudary er gift, har fire barn, og bor i Ilford, i London. Og denne uken er han i Norge for å å vitne i rettssaken mot mulla Krekar.

Og Vårt Land nett melder at den britiske islamisten Anjem Choudary lørdag starter en norsk variant av en organisasjon som kjemper for å innføre sharia-lov i vestlige land, som får navnet Shari’ah4Norway. Dette vil kun tjene det høyreekstreme kreftene her i landet, som vil bruke en slik organisasjon for det den er verd, da ved å propagandere at den “Den islamske fare” er reell og høyst tilstedeværende, også her i landet. Men nå er vel langt på vei både islamister og høyreekstreme kontrajihadister avhengig av hverandre, da får å fyre opp under motsetninger, og for å rekruttere nye medlemmer for sin sak.

Men jeg vil tro at det kun vil bli minimal oppslutning her i landet rundt den nystartede bevegelsen Shari’ah4Norway. En del unge muslimer vil nok slutte seg til en slik gruppering, men disse er nok allerede radikalisert og medlemmer i lignende ekstrem islamske organisasjoner. Tenker da på ekstremistene som har samlet seg i den ekstreme muslim-gruppen «Profetens Ummah». Og det meldes heldigvis fra de mer moderate muslimske organisasjonene her i landet, at det jobbes aktivt for å hindre radikalisering blant unge rotløse muslimer, som kan tenkes å ville jobbe mot vårt politiske system på udemokratiske og voldelige måter.

Al-Muhajiroun som Anjem Choudary i sin tid var med på å starte opp i Storbritannia ble oppløst etter den britiske regjeringens beslutning om å forby organisasjonen fordi den ble ansett som en terrororganisasjon. Choudary var også med på å grunnlegge flere andre islamistiske radikale organisasjoner før han ble talsmann for den fundamentalistiske organisasjonen Islam4UK. Det er med andre ord personer og organisasjoner som ønsker å bekjempe det vestlige demokratier på udemokratisk vis vi snakker om her. Da ved å benytte seg av terror, trusler og vold.

Og slike grupperinger vil kun ødelegge for muslimer flest, mennesker som ønsker å leve stille og fredelig i vestlige land, og som aksepterer vestlige prinsipper for demokrati og ytringsfrihet. Og det er heldigvis liten støtte for tanker om å innføre sharia-lovene i sin helhet i vestlige land. For Choudary har heldigvis støtte blant et klart mindretall av muslimene i Storbritannia, for få har like ekstreme synspunkter som han. Og slik vil det også bli her i landet, nå når Anjem Choudary tar initiativ til å starte en norsk variant av Islam4UK. For norske muslimer vil overhode ikke ha noen interesse av en slik ekstrem muslimsk sammenslutning.

By

     

     

        


Tags: , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits