Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveOmar Cheblal er talsmann for ekstremistgruppen «Profetens Ummah», er han djevelens advokat?November 10, 2012   ·   0 Comments


* «Profetens Ummah» består av en rekke straffedømte voldsmenn og narkohandlere

Noen påtar seg rollen som djevelens advokat, i den forstand at det forsvarer det uforsvarlige, det som brykter med humanitet og allmenn anstendighet. For hvem kan påstå at ønsker om en strengt sharialov-styrt stat er et gode for et samfunn? Svært få om noe vil jeg tro. For slike perverterte og gammeldagse tanker er det knapt en eneste nordmenn eller kvinne som støtter. Men noen søker seg av en eller annen grunn inn i det ekstreme, og viser på den måten samfunnet det bor og lever sitt liv i fingeren.

Og i den anledning melder VG Nett at Omar Cheblal er talsmann for ekstremistgruppen «Profetens Ummah». Nå krever algeriske myndigheter ham utlevert. I 1994 ble et nettverk av våpensmuglere rullet opp i Marokko. Ifølge den marokkanske avisen La Gazette skulle våpnene til terrorgruppen Groupe Islamique Algerie (GIA).

Islamistkrigerne var beryktet for blant annet for å kutte strupene på sine meningsmotstandere og de gjennomførte flere blodige og feige bombeangrep i Algerie og i Frankrike på 90-tallet. Dette er med andre ord snakk om potente og aktive voldsmenn, uten respekt for demokrati og menneskeretter. Og slike elementer må i alle høyeste grad underlegges overvåkning av PST, slik at de forhindres i å spre død og fordervelse utover sine medmennesker.

Og kjempeflott at norske medier nå avslører identiteten og fortiden til medlemmer av den fascistiske religiøse grupperingen «Profetens Ummah». For dette er en borket forsamling av tidligere narkolangere og voldsmenn.

Etter ti år i fengsel i Marokko ble Cheblal benådet og løslatt. Deretter reiste han til Norge. Han bodde i 2006 på Vang asylmottak i Valdres, og flyttet deretter til Oslo. I 2006 ble islamisten pågrepet med 15,6 gram hasj. Han solgte ett gram hasj for 100 kroner og tilsto saken i retten.

Han har ikke fått varig oppholdstillatelse her i landet, men er heller ikke blitt sendt hjem til Algerie av frykt for at han der skal bli utsatt for tortur. Algerie har begjært at Omar Cheblal utleveres fordi han er dømt og ettersøkt i forbindelse med et straffbart forhold. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er kjent med dommen fra Marokko. Her har virkelig PST en jobb å gjøre, og vi får håpe det har nok ressurser til å følge islamistene med argusøyne i tiden som kommer

By

     

     

        


Tags: ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits