Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveFarmen 2012 – Finaleuken er begynt, og hvem ville vinne årets Farmen?December 10, 2012   ·   0 Comments


* Farmen 2012 har vært morsomt å følge i tv-ruta

Det gjenstår seks deltakere i Farmen 2012, tre menn og tre kvinner. Og denne uka starter Finaleuka i Farmen, der en skal plukke ut de som skal kjempe i finalen. Og etter å ha kjempet mot Joar Søhoel (28) i øksekast røk Knut Eriksen Eide (25) ut av «Farmen» siste uken før finalen. Ryktene vil ha det til at Knut Eriksen gråt sine modige tårer etter at han kom hjem fra Farmen innspillingen, fordi han syntes det var så bitter å ryke ut rett før finaleuka startet.

Knut legger ikke skjul på at han er veldig skuffet over å ikke få bli med i finaleuken. Det var helt absurd å komme ut. Jeg var utrolig skuffet selv om Joar fortjente å komme videre, sier han til TV2.no Tiden etter «Farmen» har han brukt på studier, men kveldene går med til å se seg selv på TV. Jeg har hatt det ganske normalt i tiden etterpå, jeg har bare levd mitt normale liv. Men jeg sitter med hjertet i halsen hver gang det kommer Farmen-episoder på TV, innrømmer han.

Det første Knut gjorde etter å ha røket ut var å handle enorme mengder mat. Jeg gikk rett på den lokale butikken på Valdres og kjøpte mat for 1000 kroner – som jeg aldri kommer til å klare å spise, sier 25-åringen som hadde skrevet en lang handleliste over ting han savnet. Til tross for hardt arbeid, lite mat og søvn på «Farmen» fikk han problemer med nattesøvnen i tiden etterpå. Jeg sov ikke på tre døgn. Jeg var som en hamster som hadde kommet ut av et bur. Det var et lite sjokk og ganske absurd egentlig, tilføyer han.

I videodagboken fra kjempehytta deler andrekjempen sine tanker om kjærlighet – og jentene på «Farmen». Kjærlighet er vakkert, men det blir som å snakke om noe jeg ikke har peiling på. Jeg kan absolutt ingenting, jeg vet ikke hva det er, jeg har aldri funnet den store kjærligheten, sier han. Selv trodde han aldri at han ville oppleve kjærligheten på «Farmen». For å si det sånn, da jeg kom inn her så var det jævla bra damer her. Det har jo vært noen skikkelig «babes», sier han.

Han vil likevel avkrefte først som sist at han aldri har hatt noe på gang med Marianne inne på «Farmen».

– Hun er en utrolig grei jente, men dessverre ikke min type. Litt rødt hår(…) det er noe jeg ikke… Men det hadde selvfølgelig vært helt greit hvis personligheten hadde vært god. Personligheten er god på Marianne, men det er ikke noe jeg er ute etter. Jeg er ikke ute etter noen her inne på Farmen, selv om det har vært noen babes her, tilføyer han.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits