Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveTom Saxegaard kapret sexy og hotte Eli Kari Gjengedal, og det to er nå kjæresterJanuary 2, 2013   ·   0 Comments


* Eli Kari Gjengedal skal ha fått seg ny lekekamerat i senga, og han heter Tom Saxegaard

Det er ikke mange kjendiser som holder seg til samme partner livet ut. Nei tvert imot kan det se ut som enkelte kjendiser skifter sengehest, eller sengevenn mange ganger gjennom livet. Og blir en kjendis singel, ja så strømmer tilbudene på fra kåte friere. og vips er de ikke lenger single. Og blir ei lekker kjendiskvinne ledig på markedet, er det køer av sprengkåte menn, som tilbyr litt varme og kos. Og vips så får den kulørte pressen og tabloidene en ny kjendisromanse å skrive om.

Og i november hadde Eli Kari Gjengedal (41) sin siste værmelding for TV 2. Hennes nye jobb er som programleder for en NRK-serie om vær. Men jobbskifte er ikke det eneste som er nytt i livet til den populære værmelderen. Til Se og Hør avslører nemlig 41-åringen at hun har funnet kjærligheten med drammenseren Tom Saxegaard (43). Vi har kjent hverandre lenge. Men at det skulle bli et kjærestepar av oss, hadde vi ingen tanker om, sier Gjengedal. Her har det blusset opp amorøse følelser, noe som sikkert har resultert i harde tak i sengehalmen.

Ikke vanskelig å bli lettbent kjendis i lille Norge med mye vær. Nei, for her i landet blir til og med væredamer D-kjendiser, og av det omtalt i sladderblader som Se & Hør. Og når slike damer får seg ny elsker og venn, ja da får de jaggu splateplass både i VG og Dagbladet. Noe som viser at våre medier har lite viktig at melde. For hvem bryr seg i grunnen særlig mye om hvem ei skarve værdame deler seng med?

Litt mer formalia om værdama:

Eli Kari Gjengedal (født 24. mars 1971) er en norsk forfatter fra Leikanger i Sogn og Fjordane, men kanskje mest kjent som værdame i Storm Weather Center og på TV 2. I tillegg har hun hatt mindre oppdrag som programleder på kanalen.
Eli Kari Gjengedal er utdannet som akva-ingeniør og har i tiden før jobben i fjernsyn arbeidet som servitør, bartender og hovmester.

I 1999 tok hun bartenderprøven og har flere ganger deltatt i NM i cocktail-miksing. Denne kunnskapen benyttet hun i sin første bok, Cocktail – 44 vegar til fin bris fra 2005 på Skald forlag, med oppskrifter på drinker og sagn fra utelivsbransjen.

I 2007 utga Gjengedal den nynorske barneboken Karl Oscar i hardt vêr, illustrert av Ingunn Elida Wiken, om katten Karl Oscar som bruker et år på å finne hjem igjen, i allslags vær, etter å ha kommet bort fra familien på sommerferie. Samtidig forklarer hun de ulike værfenomener som Karl Oscar opplever på en enkel måte, for å gjøre det mulig å forstå for barn.

Hennes bestefar, Knut Gjengedal (1900–1973), var også forfatter og barnebokforfatter som skrev på nynorsk. Begge foreldrene til Eli Kari Gjengedal kommer fra Gjengedal i Hyen. Hun har en søster og en bror.
Hun er også kjent for å ha sunget en hel værmelding som et reklamestunt på TV 2 i 2009. Klippet fikk over 270 000 seere på nettsiden.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits