Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveÅrets «Paradise Hotel»-deltakere 2013 vil ha sex på tv….February 20, 2013   ·   0 Comments


ÅRETS DELTAKERE: Paris Hilton (f.v.) og Triana Iglesias sammen med årets deltakere Caroline Andersson, Mads Haugan, Mari Jordal, Tina Skovdal, Sander Kalstrup, Martine Hogstad, Oda Haukaas, Birger Dahl, Charlotta Hedlund, Ariel Søyland, Amir Nickel, Isabell Andersen, Thea Talie, Magne Robberstad, Mette Pedersen. Foto: Vegard Breie / TV3

Paradise Hotell er vel et av få programmer der jeg overhode ikke ser noen edle verdier, eller gode motiveringer for å lage. Og det er vel kun spekulasjoner i det ufine og spekulative som får kyniske tv-produsenter til å lage reality-serier, der deltakerne har sex i tv-ruta i beste sendetid.

Når femte sesong av «Paradise Hotel» har premiere 11. mars, er det med dobbelt så mange jenter fra oppstarten som normalt. Og kan i dag avsløre alle de 15 deltakerne som sjekker inn på hotellet fra starten av. Fem gutter skal dele på fem blondiner og fem brunetter.

For en tragisk gjeng pr-kåte kaniner. Som vistnok ikke skal gå av veien for å knulle mens kamera ruller og går. Men hva med de unge og pr kåte deltakerne som på denne måten blir brukt av det amoralske TV-selskapet TV3 ? Vet de hva det går til, og hva eventuelle reaksjoner på usmakelig seksuelle sprell i tv-ruta vil kunne koste deltakerne i dette meget tvilsomme program i fremtiden?

For det finnes faktisk en del tidligere deltakere både i Paradise hotell og Big Brother som har angret bittert på sin deltakelse i skandale programmene. Og som har skjærbedt blogger, nettaviser og andre nettsteder om at det fjerner artikler som omtaler deres deltakelse i f eks. Paradise hotell.

Nytt av året er også gruppedelingen av blondiner og brunetter. TV3 innrømmer at de med dette grepet legger opp til kniving allerede fra første sending.

I fjor hadde vi en koselig og sammensveiset gjeng fra begynnelsen. Nå er opplegget stikk motsatt, og vi setter igang spillet helt fra starten. Gutta kan boltre seg i jenter, og nå skal vi finne ut om gutter foretrekker blondiner eller brunetter, sier presseansvarlig for programmet, Line Vee Hanum.

Deltakerne selv gir overfor Dagbladet inntrykk av at de ble tatt fullstendig på senga av grepet. Jeg fikk helt sjokk. Jeg hadde forventa at det skulle komme en eller to blondiner, for det ville vært litt klisjéaktig. Men så kom det fem stykker, og da ble jeg helt satt ut, sier Tina Skovdal til Dagbladet.

By

     

     

        


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits