Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHallvard Flatland er dødelig syk, vet ikke om han overlever alvorlig sykdomFebruary 20, 2013   ·   2 Comments


* Hallvard Flatland er dødssyk og kjemper for livet

Den folkekjære og delvis også omstridte TV-kjendisen Hallvard Flatland er alvorlig syk og ligger på intensivavdelingen på Rikshospitalet. Ettersom flere venner av familien har fått telefoner fra media angående pappas situasjon, føler vi et behov for å bekrefte at Hallvard brått ble syk og er innlagt på intensivavdelingen på Rikshospitalet, skriver datteren Katarina Flatland i en tekstmelding til Dagbladet.

Alle skal vi dø, og vi må forsøke å ta vår dødelighet på alvor. Og kjente som ukjente vil kjempe for å få leve så lenge som mulig. Og ingen kan ta fra oss håpet. Hvor lenge Hallvard Flatland er å finne blant oss levende vet ingen i dag, men neppe særlig lenge sier de som står han nær.

Hallvard Flatland vet at han kan være død om bare noen uker, men har allikevel tatt vare på håpet. Sammen med Erik Rynning, Ola Grønvold og Ola Steinsrud gründet Flatland Norges første kommersielle tv-kanal, TVNorge, som gikk på lufta 5. desember 1988. Flatland har vært underholdningssjef, programleder – og travkommentator – på kanalen, før han solgte seg ut i 1993 med milliongevinst.

Året etter var han programleder for NRKs sendinger fra OL på Lillehammer, noe som ble en braksuksess for den folkekjære TV-mannen. Flatland er gift med Anne-Lise Flatland og har barna Bettina Flatland, som jobber som kommunikasjonsrådgiver i Nordic Choice Hotels, og Katarina Flatland, kjent som programleder på TV 2.

Datteren Katarina har gått i farens fotspor, og leder nå «Sønner av Norge». Tidligere har hun fortalt at han har vært generøs med sine tv-erfaringer til henne. Pappa er veldig striks på at det ikke er du som programleder, men gjesten, som alltid må stå i fokus. Og at man må framstå som ekte. Han har også lært meg en del om hvordan man stiller spørsmål, har hun sagt til Dagbladet tidligere.

By

     

     

        Readers Comments (2)


Sorry, comments are closed on this post.

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits