Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveOdd Eriksen liker å sex-prate eller griseprate med damer om du vilFebruary 22, 2013   ·   0 Comments


* Odd Eriksen sies å ha ei særdeles grisat tunge, og han sextrakasserer kvinner i andre politiske parti

Kvinner fortjener annet fra menn, en griseprat og mer eller mindre subtile seksuelle hentydninger. Og nå melder VG Nett at Kato Air-helten Odd Eriksen (Ap) beklager på det sterkeste at hans kommentarer til politikerkolleger har blitt oppfattet som upassende og trakasserende. Hvordan kan en mann i denne posisjonen få holde på å krenke kvinner i sine omgivelser, uten å bli fjernet fra sine politiske verv kan man spørre seg.

Ryktene om seksuelle sprell begått av godt voksne mannlige Ap-topper eksponeres daglig på sosiale fora, som Facebook og Twitter. Og neppe tvil om at norske medier kun har beskrevet toppen av isfjellet, rundt den tematikken. For mange unge kvinner kan fortelle at de har vært sexstrakkasert i regi av Arbeiderpartiet, da i politiske sammenhenger og på politiske treff. Og nå rakner det for AP, da det tyter ut historier i øst og vest om sprengkåte mannsgriser i partiet. Menn som lenge har jaktet på lammekjøtt, og brukt sin politisk posisjon for å presse frem sex med småjenter.

Oppførselen til Eriksen skal ha vært grov, en mann som siden 2006 har vært fylkesråd i Nordland. For han skal ifølge Venstre og Senterpartiet ha vært så seksuelt fokusert, at de ikke ville samarbeide med Arbeiderpartiet. Og det er damene i de to partiene som har fått merke den skitne fantasien til Odd Eriksen. Noe de overhode ikke skal ha likt. Tarvelig at Odd Eriksen tar ut sin kåthet og seksuelle fantasi, på sakesløse og uskyldige kvinner, som ikke liker slikt.

Jeg legger til grunn at det er noen som oppfatter det jeg har gjort, eller måten jeg har vært på, som trakasserende. Når noen har opplevd det slik, så beklager jeg det veldig sterkt. Jeg er skrekkelig lei meg. Det har aldri vært meningen, sier Eriksen til VG. Utrolig at Eriksen ikke for lengst har rullet inn gjeipen, og sluttet å griseprate med kvinner i andre politiske part. Og nå tar jeg det for gitt, at AP sentralt går ut å fordømmer oppførselen til Odd Eriksen, og aller helst fjerner han fra alle politiske verv.

Og AP raser på meningsmålingene, fordi folk flest begynner å gå lei alle skandalene partiet er involvert i. Og som vanlig når det raser i AP, forsvinner Jens Stoltenberg ut av media-fokuset, og overlater til andre i partiet å snakke med pressen. Dette kommer av Stoltenbergs konflikskyhet, og redsel for å fortelle hvor skapet skal stå. Og vi har en meget svak statsminister her i landet, som ikke evner å sette en akseptabel standard for de som er med i den store AP-familien. Ja, når skandaler inntrer i AP velger Jens Stoltenberg å gjøre som strutsen, og stikke hodet i sanden, og håpe det roer seg etterhvert.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits