Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveAnna Due har fått mye oppmerksomhet i Danske Paradise Hotell, ei riktig grisejenteFebruary 27, 2013   ·   0 Comments


* Anna Due skal ha opptrådt som løs tøs under innspillingene av den Danske utgaven av Paradise hotell

Det kan beskues mye griseri, og utsvevende seksualitet på det danske Paradise hotell. Og Ifølge danske Ekstra Bladet har 20-åringen Anna Due «oppført seg som et lite barn som ikke får viljen sin» og blant annet spyttet på en annen deltaker. Og dette han skjedd under årets versjon av Paradis i Danmark. Det meldes også om heftig bolling på grisehotellet, der våre danske venner utfolder seg i fri dressur.

Det har fått store konsekvenser for realitydeltakeren Anna Due. For kåte og alltid våte Anna har nemlig mottatt flere hatmeldinger, også i form av drapstrusler, skriver avisa. Det er vel å gå alt for langt, å ville livet av en lettbeint reality-deltaker? I en Facebook-melding gjengitt av Ekstra Bladet, skriver avsender av drapstrusselen blant annet: «Jeg skal finne deg en dag, så skal jeg vise deg hvor dyktig jeg er til å slå».

Dette viser at det kan være risikosport å delta i slike søppeltv-serier som Paradise Hotell. For man vet aldri hva en kommer opp i, under påvirkning av alkohol, når slike serier spilles inn i varme himmelstrøk.

Det er ikke første gang årets sesong av danske «Paradise Hotel» skaper overskrifter i media. Tidligere denne måneden sjokkerte danske TV3 med å vise fem av deltakerne, blant annet nevnte Anna, ha gruppesex. Her jukker man på seg dårlig navn og rykte. Som i verste fall kan føre til at man får problemer med å få seriøse jobber i fremtiden.

Det med framtida har jeg ikke tenkt særlig over. Men jeg er altså bare med i to minutter, så kommer jeg til meg selv igjen, og svømmer inn. Men det ser man dessverre ikke på tv. Derfor må vi jo bare ta det som det kommer. Jeg angrer i hvert fall ikke på noe, sa Anna til Ekstra Bladet. Nei, man er ofte tøff i trynet, og hevder at man intet angrer. Men på lengre sikt kan en litt komme til å få slengt fortiden rett i ansiktet.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits