Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveNaken kvinnekropp, stram rumpe og faste pupper……September 22, 2013   ·   1 Comments


* Skjekk den rumpa, mulig rumba med Gro? Mr Golub liker å male på nakne kvinnekropper

Times Square pleier å være kjent for sine lurvete «peep show». Og det var også naken hud å beskue på fredag, men denne gangen i kunstens navn. For maleren Andy Golub vakte oppsikt da han fikk den 23 år gamle modellen Marla Mera til å kle av seg, slik at han kunne male rett på kroppen hennes. Mr Golub og Ms Mera dukket opp like før middag på Broadway i nærheten av West 43rd Street, i sentrum av byens glitrende teaterdistrikt. Og det er lovlig for kvinner å gå toppløse i New York City, i motsetning til det fleste andre steder i USA. Derfor kunne kunstneren lovlig male på ei ung kvinne som opptrådte med nakent puppestell ute i det offentlige rom. Og det meldes om at mange av de mannlige tilskuerne skal ha hatt øya på stilk, og rett og slett hatt vanskelig for å flytte blikket bort fra det nakne puppene til Marla Mera.


* Ekshibisjonist: Den fargerike modellen Marla Mera blir avbildet av dusinvis av fotografer


* Bare se men ikke røre: Mr Golub har malt Ms Mera kropp og han liker sluttresultatet


* Ms Mera og Mr Golub unngikk bøter fra lovens lange arm fordi Mera hadde beholdt G-strengen på

By

     

     

        


Tags: , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits