Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveAlita Kristensen og David Sandem, som ble kjærester etter å ha deltatt i «Robinsonekspedisjonen» i 2010September 22, 2013   ·   0 Comments


* Kristin Gjelsvik, Carl Eliassen, Alita Kristensen, Marit Herstad og Amir Nickel er noen av årets «Robinson»-deltakere. Se alle deltakerne nederst i saken. Foto: TV3

Nå er en ny sesongen av «Robinsonekspedisjonen» i gang. Og vil bestå av tidligere deltakere fra programmet, i tillegg til flere tidligere «Paradise Hotel»-deltakere. I dag offentliggjøres de 16 deltakerne, åtte med «Robinson»-erfaring, og åtte som er mer vant til høylytt festing på et luksushotell i Mexico.

Nederst i denne saken finner du bilder av alle deltakerne, både fra nå og fra da de var med på reality-tv første gang. En av deltakerne er Bjørn Erik Poppe Thorsen, som ble dolket i ryggen av Christer Falck da de begge deltok i første sesong av reality-serien i 1999. I et intervju forteller han at Falck lenge har hatt dårlig samvittighet, og har mast i flere år på at han skulle gjøre comeback.

I årets program, som har premiere 15. september, skal han blant andre kjempe mot sin egen sønn, Dennis Poppe Thorsen. Han var med i fjorårets «Paradise Hotel». Med på ekspedisjonen er også Alita Kristensen og David Sandem, som ble kjærester etter å ha deltatt i «Robinsonekspedisjonen» i 2010.

Programleder Christer Falck lover en spennende sesong, men forteller at han var skeptisk til å slippe «Paradise»-deltakerne løs på ei øde øy. Jeg har tenkt at «Paradise Hotel»-deltaker kom til å holde ut et par dager med hard festing, før de ble sultne og klare for å dra hjem. Vi hadde riktignok noen tilfeller, men stort sett har det gått bra, sier han til Dagbladet.

Også i forkant av innspillingen uttalte Falck seg lite fordelaktig overfor «Paradise»-deltakerne. Nå modererer han seg – litt. Jeg sa litt stygge ting om dem i intervjuer. Men når du blir kjent med dem, er det fleste ålreite mennesker. Men det er klart, litt slagg er det alltid når «Paradise»-folk er med.

By

     

     

        


Tags: , , , , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits