Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveSelv etter massemordene til Breivik forsetter islam og muslimhatet her i landetJanuary 25, 2014   ·   3 Comments


* Fylkestingspolitiker Rita Navarsete kritiserte AUF-leder Eskil Pedersen på sin Facebook-side, og la ut islamfiendtlige artikler. ( Bent Are Iversen/FIRDA/Skjermdump)

Ønsker med dette innlegget å si noe om fremmedfrykt, og hat mot mennesker med annen religion enn den kristne. For som vi alle vel, skal vi leve i fredelig samkvem her i landet, krever det at vi respekterer hverandre som mennesker. Og man skulle vel strengt tatt tro, at enkelte hadde gått i seg selv etter at kontrajihadisten, Breivik, drepte 77 av sine egne landsmenn for ca 2.5 år siden.

Har i den anledning tillatt meg å sitere to respekterte personer, Elin Brodin og Thore Harald Nyborg. Som begge to har en klar antirasistisk agenda, og ofte ytrer seg i grupper på Facebook.

Tillater meg å gjengi en post Elin Brodin hadde i “Bordins snakkeboble”, på FB, i dag den 25/01-14:

“Nå skal jeg ta en litt provoserende tone. Så er dere advart.
Jeg synes det vitner om svært dårlig tiltro til egen kultur når man vier masse tid og krefter til å angripe andres. Det virker i praksis som om en del etniske nordmenn tror at den rotnorske kulturen ikke kan overleve hvis den ikke isoleres som i et kunstig drivhus fra alle påvirkninger, og at enhver utvikling nødvendigvis må være av det onde. For en skjør liten misvekst denne stakkars kulturen vår da må være, som ikke tåler nytt blod overhodet? Her er det visst ikke liv laga ..?
De fremmedfiendtlige oppfører seg ofte som unger i den verste trassalderen. Bare usiviliserte mennesker med dårlig selvbilde kan skrike og skråle på den måten og servere så mye uforskammet vrøvl. Dette er folk som ikke eier selvdisiplin eller folkeskikk, og som brøler høyt i mangel av argumenter og integritet. “Hvorfor spiser dere ikke det fine svinekjøttet vårt – tror dere at dere er bedre enn oss, hva?! (Sutre, kjefte & smelle.) “Vi vet bedre enn dere, så!” (Faren min er sterkere enn faren din.) “Dere er akkurat som nazister, dere!” (Projisering.) “Hvorfor får jeg ikke ha den snille hunden min i sofaen din?” (Sutre!!) “Dere må bruke sånne klær som oss! Uvitende fjols!” (Skrik, vræl, jamre, sutre.)

Og aldri tar det slutt. De samme teite repetisjonene om og om igjen.
I den boken som vår sivilisasjon burde vært bygget på, finnes en lærerik lignelse om bjelken i ditt eget øye og splinten i din brors. Det finnes også tallrike henvisninger til menneskeheten som et fellesskap, og advarsler mot hovmod og mammondyrkelse.

Les den boken – det er mitt råd. (Den heter Bibelen, ikke Jamrasutra, hvis noen skulle være i tvil.) Og hold munnen lukket imens.”

Kloke og innsiktsfulle betraktninger av Thore Harald Nyborg om SIAN:

SIAN er jo egentlig ikke noe annet enn Arne Myrdals Folkeaksjonen mot innvandring på nytt i en litt annen innpakning, denne gang er det Muslimer som står først på menyen. De prøver å selge sitt budskap om Eurabia, barnevognsjihad!! At muslimer med høyere utdannelese er en vederstyggelighet og er kun et ledd av en storstilt plan om å “ta over Norge” fra innsiden, kuppe!! landet vårt for så og omgjøre det til et shariastyrt land ala Saudi, Iran og andre med Hudud straffer å hele pakka.

Den sekulære eller moderate muslim finnes ikke har SIAN slått fast, de er alle potensielle terrorister. Nå har SIAN som ventet nylig slått seg sammen med restene av brunskjorteorganisasjonen NDL som står direkte under English Defence League som stadig flere sikkert har fått med seg bedriver hyppige voldelige demoer i UK. De består av folk fra mange forskjellige lag av folket men med alt for mange med samme syn på “saken” dvs. muslimproblemet som “Kommandøren” av død å lemlestelse.

SIAN holdt klokelig avstand en stund, men det kunne jo ikke gå i lengden…det ble for fristende, de har jo samme grunnsyn. EDL proklamerer: “alle muslimer ut av UK født her eller ei, de vil bli anmodet om å forlate landet frivillig, hvis ikke vil de bli fjernet med makt”( fra The British National Partys manifest. BNP har brukt EDL som sin street army). Det er svært trist å veldig betenkelig at organisasjoner med en blåkopi av en “ideologi” som Breivik turer frem som før, som om ingenting er forandret og sjikanerer, stigmatiserer alle muslimer og kommer med grovheter mot Regjeringen.

Tilogmed språket er likt! SIAN fjerner det meste av grovhetene som blir postet på siden for tiden, men arkivene fra før og nå finnes selvfølgelig. ” kulturmarxistiske femtekolonister av noen Quislinger å moderne Rinnan” Helvetes AP jugend….er blandt gullkornene!! fra den kanten av landskapet. Mange mange flere med Breivik retorikk der ute i ytterste randsone av twilightzone enn det folk flest er klar over.

Mine egne betraktninger om Islam og muslimhatet her i landet 2.5 år etter massemordene til Breivik:

Vi har flere destruktive hatorganisasjoner og grupperinger her i landet. Nevner i fleng, NDL, SIAN, FMI, fyret.nu(som er drevet av en ny-nazist). At ikke disse dystopediske grupperinger for lengst er lagt ned, er nesten ikke til å tro. For det bruker omtrent samme hatefulle retorikk som barnmorderen, Breivik. Men enkelte har åpenbart roet noe ned, da de ikke lenger bruker hatretorikk på samme måte som før. Kanskje de har gått noen runder med seg selv, og sett hvor uheldig det er å virvle opp hat mot Islam, og av det muslimer. Og mitt kanskje noe naive håp, er at vi i fremtiden, vil se at organisasjoner med brodd mot Islam blir lagt ned. For hat fører ikke noe godt med seg.

Hat avler hat, noe vi så i all sin gru den 22/07-11. Derfor kritiser religion på en voksen og konkret måte. Slik at du ikke kommer i skade for å generalisere alle muslimene.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits