Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveFMI Folkebevegelsen Mot Innvandring, rasistisk organisasjon som alle bør vise ryggenJanuary 27, 2014   ·   0 Comments


* Bjarne Dahl (82) har gjennom et langt liv vært aktiv i diverse rasistiske organisasjoner, blant annet i FMI

Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI) sier om seg selv at de er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge. Gjennom folkeopplysning overfor allmennheten, de politiske parti og våre stortingspolitikere, retter vi søkelyset mot konsekvensene av masseinnvandringen og påvirkningen den har overfor befolkningen, landets kultur og offentlige religion.

FMI ble stiftet i Haugesund 4. oktober 1987. Opptakten ble gjort av 145 krigsseilere i Rogaland som hadde sendt et brev til kong Olav der de tok opp «farene ved den stadig økende fremmedinnvandringen til vårt land». Da FMI ble stiftet, var planen at bevegelsen skulle organiseres etter mønster fra Folkebevegelsen mot EEC. Innvandringsmotstanderen Arne Myrdal fra Arendal stod fram som bevegelsens leder og talsperson.

Professor Harald Trefall ga etter stiftelsesmøtet følgende uttalelse om Folkebevegelsens målsetting: Sitat Det vi står overfor nå er å få gjennomført den innvandringsstoppen som ble vedtatt her i landet for 12 år siden. Alle folkeslag har rett til å ha et land som er deres eget, hvor de kan videreføre sine egne kulturelle tradisjoner. “Vi respekterer alle andre folkeslags rett til å gjøre dette hjemme hos seg selv og forlanger det samme hos oss.”

Arne Myrdal og andre som har vært tilknyttet FMI:

Arne Johannes Myrdal (født 2. november 1935, død 8. august 2007 i Arendal) var en omstridt norsk innvandringsmotstander og politisk aktivist. Han ble mest kjent for sin harde motstand mot innvandring i Norge tidlig på 1990-tallet, og hans omstridte virkemidler knyttet til denne politiske saken. Mest nevneverdig var at han i 1990 ble dømt til ett års fengsel for å ha planlagt å sprenge asylmottaket på Tromøy, samt hans tale på Youngstorget høsten 1991. Hans rolle i gateslaget i Brumunddal sommeren 1991 fikk også stor medieoppmerksomhet. I 1987 var han med på å stifte Folkebevegelsen mot innvandring og var dens første leder.


* Arne Myrdal ledet i Folkebevegelsen mot innvandring mot blitzere i det som kalles Slaget i Brumunddal på slutten av 80-tallet.

Bjarne Dahl:

Jeg ser ikke på Breivik som en helt, det er ikke heltemodig å skyte barn, men jeg er likevel helt enig i det han gjorde, og støtter hans handlinger, har Bjarne Dahlytret til norske medier. Norge er i krig, og i alle kriger er det ofre, sier Dahl til sunnmørsposten. Det er vel å si med rene ord at det var rett å drepe 77 av sine egen landsmenn, fordi en er i en egendefinert “krig”. Tenk hvordan det ville blitt her i landet, om alle enkeltpersoner kunne starte sine egne kriger, og slakte ned mennesker det mente fortjente det?

Det to ovennevnte herrer er kanskje de mest ufyselige og voldsforherligende fra FMI miljøet. Men det finnes også en rekke andre suspekte individer som kan koblet til hatgrupperingen FMI.

Følgende personer har vært ledere i FMI:

Arne Myrdal 1987–1988
Jan Høeg 1988–1989
Bjørn Voldnes 1989–1999
Bjarne Dahl 1999–2002
Bjørn Voldnes 2002–2008
Bjørnar Røyset 2008-

FMI eksponerer seg på nettstedet http://www.fmi.as. Og her finner man hatefulle innlegg mot innvandrere, Islam og muslimer. Men FMI har nok ikke samme vind i seilene, som i sin storhetstid, da Arne Myrdal ledet troppene.

FMI’s ideologiske ståsted:

Man kan vel si at FRI er innvandringsfiendtlig, og nasjonalt forankret. Men SIAN og NDL har nok mer aktivitet en FMI i dag. Og SIAN og NDL kan nok kalles arvtakere etter FMI. Mens FMI hadde større fokus på ren innvandringspolitikk, har nok innvandringsmotstanden i dag større fokus på Islam og muslimer. Men nettsiden til FMI har artikler med klart hatefullt innhold. Og en bør unnlate å linke til denne hat-organisasjonen, med rasistiske medlemmer og ledere.

For FMI er en negativ faktor i det norske samfunnet da de forsøker å skape splid mellom ulike etniske grupper. Særlig fordi FMI den siste tiden også har vist nazistiske sider. Da blant annet ved å spre jøde-konspirasjonsteorier. Noe som tyder på at organisasjonen har en noe Schizofren ideologisk ideunivers. Der hatet rettes både mot muslimer, innvandrere generelt og jøder.

Vil av følgende grunner advare mot FMI:

FMI er ikke akkurat en organisasjon for mangfold og flerkultur. Men tvert imot en gruppering som ønsker å så splid mellom etnisk norske og mennesker fra andre land. Så det er ikke vanskelig å advare mot dette dystopediske og hatefulle miljøet. Et miljø alle bør holde seg langt unna, da de kun er ute etter å spre hat mot utlendinger. Og jeg håper at FMI snart er en sagablott, som råtner på rot, for de har ikke annet en hat å tilby det norske folk.

Kilder:

http://www.fmi.as/om-fmi/hva-er-fmi.html
http://no.wikipedia.org/wiki/Folkebevegelsen_mot_innvandring

By

     

     

        


Tags: , , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits