Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveBrodins snakkeboble tar opp mange viktige samfunnssaker.. Les hva Tale Christine Jabar skriver om overgrep……January 29, 2014   ·   0 Comments

Forfattet av Tale Christine Jabar:

Det er flere tråder om overgripere her nå(Brodins snakkeboble på Facebook). For det første vil jeg si at det er barnet det skal tas hensyn til og ikke overgriperen. Er man alkoholliker så drar man ikke på pøb, da er sannsynligheten stor for at man drikker. Er man en overgriper, så menger man seg ikke med barn! Barn er levende vesener, og ikke prøvekaniner for om en overgriper “kan holde fingrene fra fatet”.

Mange hevder å påstå at overgripere selv har vært utsatt for seksuelle overgrep, noe som samfunnet generelt har samme oppfatning av. Jeg stiller meg likevel undrende til at dette stemmer med virkeligheten. Jeg kjenner mange som har blitt utsatt for overgrep, og ingen, da mener jeg INGEN av de er overgripere selv! Jeg kjenner også overgripere, og ingen av de har faktisk blitt utsatt for seksuelle overgrep selv, vold i oppveksten, men ikke seksuelle overgrep.

Jeg tror at overgripere som blir tatt, eller konfrontert, sier de selv har blitt utsatt for det som barn, uten at dette er sant. Akkurat som når barn slår et annet barn i hode med en spade i sandkassa, og deretter sier at det var den andre som slo først(uten at det var det) Jeg vet at overgripere og psykopater er utrolig utspekulerte og manipulerende. Det er klart de vil ta “offerrollen” fra den utsatte med å si; stakkars meg, det var jeg som ble utsatt først”!

Med å si det får de både rollen som utsatt, de kan fortsette sine overgrep. De tar oppmerksomheten fra den egentlige overgreputsatte, og de kan til og med få behandling på lik linje med de som virkelig har blitt utsatt. Hvor sykt er ikke dette!!??

Jeg påstår ikke at det ikke finnes noen overgripere som har blitt utsatt selv, men det jeg påstår er at det ikke er en rød tråd i dette slik som mange hevder. Det er veldig mye annet som kan “gå i arv”, men akkurat det å utsette andre for overgrep fordi du selv har blitt utsatt, det henger faktisk ikke på greip. Det er ikke noe automatikk i dette, overgreputsatte bør ikke “stemples” som potensielle overgripere selv.

Ingen ting av det man har opplevd som barn kan uansett unnskylde det man selv gjør som voksen mot andre barn. Det er en “han slo først” mentalitet som ikke stemmer med virkeligheten. Jeg påstår derfor at psykopatiske overgripere lyver når de sier de selv har blitt utsatt for seksuelle overgrep som barn for å “unnskylde” at de utsetter barn for overgrep!! Jeg mener, enten har du det i deg, eller så har du det ikke!!

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits