Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of love



Sandra Borch har aldri hatt kjæreste, og da er hun vel ei jomfru på 26 år, eller?



June 25, 2014   ·   0 Comments


* Sandra Borch er ei vakker og søt jente, men hun har enda ikke hatt noen kjæreste

For enkelte kan det ta tid å finne en å dele livet med, eller være kjæreste med, da i en kortere eller lengre periode, Og det unge politiske talentet i Senterpartiet Sandra Borch, sier hun har vært så travel at hun enda ikke har funnet seg kjæreste, selv om hun er 26 år. Det er nok uvanlig sent for ei ung kvinne i dag.

Den tidligere lederen av Senterpartiungdommen, Sandra Borch på 26 år, er godt vant til å ta vare på seg selv. Og trenger ikke noen mann å lene seg til i livet. For som aktiv Sp-politiker gjennom flere år, har ikke Borch hatt tid til å fokusere på kjærlighet og sex i livet sitt. Nei, mange har nok ikke den prioritet, at det absolutt må finne en mann å kampere med.

Og selv om man er singel, går det fint an å ha sex. For særlig finnes det mye hjelpemidler på markedet som kan føre en kvinen til det store orgasmiske høyder. Så et aktivt sexliv av i dag, trenger nødvendigvis ikke foregå i et parforhold. Men ei vakker ung kvinne som Sandra Borch blir neppe gående alene særlig lenge for. For det er nok mange menn som kunne tenke seg en tur i buskeneen gang med henne.

For det skorter ikke på oppmerksomhet fra det motsatt kjønn for den unge blondinen. Jeg klarer ikke skille den genuine oppmerksomheten fra de som bare er opptatt av å hilse på meg fordi jeg er kjent. Mange kommer bort for å ta et bilde eller kjøpe meg en drink til meg på byen, men jeg har vanskelig for å ta til meg smiger og komplimenter. Jeg må nok bli litt mer åpen og avslappet, så jeg har mye skyld i det selv.

I fjor høst trakk den unge politikeren seg som leder og flyttet hjem til Tromsø. Fraværet fra politikken ble imidlertid ikke langvarig. I februar ble Borch valgt inn i styret til Tromsø Senterparti. Og mange av oss gledet oss da hun atter en gang var aktivt med i norsk politikk. For vi trenger virkelig friske og frittalende politikere som Sandra Borch. Som sier like ut hva hun mener.

Den unge politikeren har vært en yndet skyteskive for «nettroll» gjennom hele sin politiske karrière. Til Dagbladet sa hun i begynnelsen av juni at hun i en periode ble paranoid av det hele og ikke turte å gå ut på gata i Oslo. Ja, det var mye stygg mobbing av Sandra både på bloggen hennes og i kommentarfeltene i nettavisene. Men dette har åpenbart ikke skremt henne helt bort fra politikken. Noe i alle fall jeg er veldig glad for.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits