Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveFredo, hvis egentlige navn er Wladimir Inostroza, lærte sin oppsiktsvekkende tegne-teknikk nærmest ved en tilfeldighetAugust 19, 2014   ·   0 Comments

Han er en moderne mester som lager utrolige 3D-bilder som bare popper opp til overflaten – og han er bare bevæpnet med en blyant og et stykke papir. Og på tross av at han bare 20 år gammel, har den chilenske artisten Fredo alt laget mange oppsiktsvekkende grafitti skisser/tegninger. Han planlegger nå å ta sin kunst ut på gatene i et forsøk på å spre sin berømmelse fra den virtuelle verden, til det mer ekte og håndfaste.

Fredo, hvis egentlige navn er Wladimir Inostroza, lærte sin oppsiktsvekkende tegne-teknikk nærmest ved en tilfeldighet. For da han tegnet en sommerfugl, så han plutselig at bildet hadde 3D kvaliteter, og så jobbet han videre med å perfeksjonere teknikken. Så ved en tilfeldighet hadde han brukt en teknikk som ligner på den som brukes av den mer berømte engelske 3D-kunstneren Julian Beever.

NB: Ta en titt på videoen i slutten av innlegget:

* Bildeserie som viser noen av kunsverkene til unge og håpefulle Fredo:

YouTube Preview Image

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits