Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveI Idol 2014 deltar Tommy Andreassen, Stine Jakobsen og Tara Lill Flåten NicolaisenAugust 22, 2014   ·   0 Comments


* Idol starter mandag 18. august kl. 20.00! Og det blir auditionprogrammer hver kveld mandag til fredag første uka! – saman med Tone Damli, Dansken, Stian Blipp Glopholm, Kurt Nilsen og Gunnar Greve.

Idol er et populært program der helt vanlige ungdommer kan få teste sitt sangtalent. Og får det tommel opp av minst tre av fire dommere som går det videre i konkurransen. Og for første gang på ti år arrangerer Idol audition-runde i Tromsø. Og gjett om nordlendingene har brukt tiden godt! Margaret Berger er vikar for Tone Damli, og hun og gutta i juryen får oppleve nordnorsk talent, humør og sangglede av beste sort!

I løpet av de neste ukene får tv-seerne se auditionrunder fra Bergen, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Oslo. Først ut er Bergen. Deretter var det Stavangers tur, og i kveld er programmet lagt til Tromsø. Og gjett om nordlendingene har brukt tiden godt! Margaret Berger er vikar for Tone Damli som har barnepermisjon, og hun og gutta i juryen får oppleve nordnorsk talent, humør og sangglede av beste sort! Og ikke tvil om at dette blir severdig.

I Idol 2014 deltar Tommy Andreassen, Stine Jakobsen og Tara Lill Flåten Nicolaisen. Det skal opptre i kveldens rundt fra Tromsø. Utrolig mange talenter vi har her i vårt relativt lille land. Men ungdommen i dag er langt fra redde for å stå frem å vise sitt sangtalent. Så det er nok av deltakere som vil prøve seg foran det fire dommerne. Men enda er det ikke skilt ut noen som kan sies å være favoritt til å vinne Idol 2014.

Og vi her på fokusert.com ønsker alle deltakerne lykke til 🙂

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits