Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveFor de rumpevisende ungdommene formelig vrengte rumpa si når den ble vist gjennom vinduet……August 24, 2014   ·   0 Comments


* Ass on glas….

En liten morsomhet for de som liker slik humor…….

En småby i USA hadde tidvis vært ille plaget av noen ungdommer med for mye ledig tid. Ungdommer som kjørte rundt i raggerbiler, og som når det passerte andre trafikanter dro ned sine bukser, og strakk sine nakne rumper ut av vinduet til allmenn beskuelse og ergrelse. Så familier med barn i bilen var lite begeistret for disse ulekre naken-rumpe-eksponeringene helt opp mot eget kjøretøy.

For de rumpevisende ungdommene formelig vrengte rumpa si når den ble vist gjennom vinduet, ja det skilte rumpeballene slik at en kunne se like inn i rumpehullet, noe som neppe var et vakkert syn. For som vi alle vet, ei rumpe som vises når man skiller rumpeballene kan se direkte ekkel ut, for da kan en nærmest se langt opp i tarmen, med tilhørende hemoroider og annet styggedom.

Men noen familiefedre hadde fått nok at disse grisate ungdommene, som viste sin nakne og ulekre rumpe, eller røv. Og de bestemte seg for å ta saken i egne hender. Så et par voksenpersoner såkalte familiefedre, satte seg i en bil og kjørte mot veistrekningen der de unge ofte blottet sin nakne røv, og de hadde tatt med seg et luftgevær i bilen. Og en mann satt i baksetet klar med luftgeværet, da for å skyte rumpeeksponenter like inn i rumpehullet når bilene passerte hverandre.

Og da det kom en bil bakfra med gale rumpeblottere, ble den som strakk sin rumpe ut av vinduet truffet av et velrettet skudd like inn i sitt skitne og udelikate rumpehull. Ja, gutten som fikk en luftgeværkule like inn i sitt eksponerte rumpehull ble kjørt rett til nærmest legevakt. Han skrek som en stukken gris, men legene klarte å sy sammen en rift han hadde fått av kula i sin endetarm.

Og han slapp varige men etter å ha blitt skutt med luftgevær, denne grisate rumpeblotter. Ja, og nå er det helt slutt på rumpeblotting i den lille by, for ingen ragger vil risikere rumpa si, selv om man er en ung og gal raggerramp med raggerbil. Skytinga med luftgevær ble aldri anmeldt til lovens lange arm, og saken eller hendelsen fikk ingen konsekvenser for de som hadde fått nok av ulekre rumpestunt, men det ble lokale helter da. LOL

Ikke alle raggere er like pop som de to på bildet under…. lol

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits