Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveFarmen Charlotte Thøgersen er en varm og hærlig person som alle likerOctober 12, 2014   ·   0 Comments


* Charlotte Thøgersen fra Bærum (nr. to nederst til høyre) deltar i årets “Farmen”

«Farmen» er et reality-program der 14 deltagere skal leve på en gård, 100 år tilbake i tid. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltagere kjempe om å få bli på gården – en av dem må dra hjem.

Årets Farmendeltakere: Sol Maja Otterstad, Frank Tore Anniksdal, Ørjan Hult, Finn Olav Odde, Alina Vassnes, Olav Harald Ulstein, Malin Vassnes, programleder Gaute Grøtta Grav. Midten fra venstre: Daniel Godø, Bjørn Egil Mogenstad, Magnus Melkeraaen, Charlotte Thøgersen og Hilde Ostad. Foran fra venstre: Magnhild Vik og Stine Sørum.

Blant årets utvalgte er Charlotte Thøgersen fra Bærum. “Jeg vil vise at en jente fra Bærum har litt tæl i seg, og klarer dette“, uttalte hun tidligere i høst. «Farmen»-deltager Charlotte Thøgersen (25) har måttet tåle mye oppmerksomhet etter at hun onsdag valgte venninnen Sol-Maja Otterstad (20) til førstekjempe. Nylig fortalte også Sol at hun føler seg dolket i ryggen etter å ha blitt plukket ut – til tross for forsikringer fra storbonden om at hun var trygg.


* Charlotte Thøgersen har gjort et godt inntrykk på gården, og er manges favoritt til å vinne årets Farmen

Charlotte Thøgersen (25) fra Bærum har lenge beundret besteforeldrenes historier om hvordan de vokste opp. Nå skal hun endelig få oppleve hvordan det var.

Jeg føler at vi unge nå til dags har så mange ting som ligger til rette for oss. Vi har teknologi, vi har ferdiglaget mat i butikken, og vi kan bare legge oss på sofaen og slappe av hvis vi vil. Jeg snakket mye med mormor om hvordan de hadde det, og jeg syntes det hørtes spennende ut, sier hun før hun legger til:

Og så ville jeg vise at en jente fra Bærum har litt tæl i seg, og klarer dette. Gleden er stor for 25-åringen, men hun ser også utfordringer i et langt opphold på en gård datert i 1914.

– Jeg har aldri jobbet på en gård, så det kan by på vanskelige situasjoner. I tillegg blir det rart å være uten mobil og teknologi – ikke fordi jeg er avhengig, men fordi det er jo en del av hverdagen nå til dags. Og så elsker jeg varmtvann, så det blir en utfordring å være uten.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits