Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHvorfor straffes ikke syriafarerne på samme måte som Breivik. De har jo begått bestialske drap på uskyldige i regi av ISOctober 14, 2014   ·   0 Comments


* Bastian Vasquez (24), født i Norge med chilensk familiebakgrunn, er åpenbart en meget farlig mann, som aldri mer bør bli en fri mann om han tas i live

Man regner med et ca 3000 syriafarerne, fra Europa, såkalte fremmedkrigere, har tilsluttet seg IS, den islamske staten. Fra Norge har mellom 50 og 100 personer vært i kortere eller lengre perioder i Syria/Irak for å kjempe sammen med jihadistene i IS. Og spørsmålet er hvorfor ikke disse voldsromantikerne bør straffes på samme måten som Breivik. Som vil si å dømme dem til lovens strengeste straff og de returnerer til Norge.

Hva har norske fremmedkrigere gjort i regi av IS?

Vi vet at IS bevist har kjørt ut voldelig propaganda for å tiltrekke seg det mest brutale elementer innenfor det Europeiske jihadist-nettverkene. Det betyr at norske ekstremister som har dratt for å støtte opp om IS, har gjort dette for å få realisert sitt hat mot vesten, ved å begå bestialske drap på kristne og andre muslimer i området. Og man kan ikke se bort fra at norske statsborgere har tatt del i det store massakrene som er begått innenfor kalifatets grenser. Likeså er det gjennomført makabre shariastraffer mot mange som IS har ansett som sine fiender.

Norge bør opprette ei etterforskningsgruppe som samler bevis mot syriafarerne slik at det kan dømmes for sine ugjerninger.

Med tanke på det grusomme handlingene norske statsborgere har vært delaktig i i Syria/Irak, bør Norge som stat sette ned ei egen gruppe med politifaglig kompetanse. Som tar på seg å kartlegge å bevise ugjerningene nordmenn kan ha vært med på i religionen, da i regi av IS. For det må da være i alles interesse at de som har vært med på voldsorgiene i blant annet Syria straffes for sine ugjerninger. Det er også begått rene krigsforbrytelser, som vil si massakre på store grupper mennesker innenfor kalifatet, som ledes av Abu Bakr al-Baghdadi.


* IS har begått krigsforbrytelser, og mange fortjener strenge straffer for deltakelse i denne ekstrem Islamske grupperingen

IS slåss for en islamsk stat i Syria og Irak og har, slik det er dokumentert, offentliggjort omfattende videomateriale som viser det som skal være massedrap og henrettelser av shiamuslimer – både sivile irakere og irakiske soldater. Over 50 nordmenn har sluttet seg til IS, og mediene har tidligere vist hvordan norske islamister står side ved side med IS-ledere som deltar i groteske drap. Og disse voldsbefengte voldsapene skal returnere til Norge etterhvert. Så er du med i IS har du garantert drept og begått en masse overgrep mot uskyldige mennesker.

Den islamske stat (ad-Dawlah al-Islamiyyah; Islamic State, IS) er en irakisk jihadistgruppe som kjemper mot myndighetene i Irak og Syria, og for en egen islamsk statsdannelse i Levanten. Gruppen ble etablert i 2013, og har røtter tilbake til motstandskampen mot den USA-ledede invasjonen av Irak i 2003. Den ledes av Abu Bakr al-Baghdadi. Ifølge opplysninger fra USAs etterretningsorganisasjon Central Intelligence Agency (CIA) hadde IS høsten 2014 inntil ca. 75 000 mann under våpen. Med andre ord en brutal bande, som bør utryddes fra jordens overflate.

Norge bør straffe syriafarerne hardt, da om det lykkes å bevise at de har gjort seg skyldig i drap. Slik at vi slipper å ha tikkende bomber gående løs i det norske samfunnet. For de som har reist for å kjempe for IS, har vist hva de gikk til, og derfor kan det ikke anses som uskyldige noviser. Men mer som kaldblodige drapsmenn og kvinner, som fortjener lovens strengeste straff. Om vi evner å fremdrive beviser mot dem, som vil holde i en norsk rett.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits