Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveMagnus Melkeraaen og Alina Vassnes har nærkontakt, og Stine Sørum lurer på om de har hatt sexOctober 15, 2014   ·   0 Comments


* Mye tyder på at Magnus Melkeraaen og Alina Vassnes har tatt den helt ut på Farmen gården, og gitt seg sexen i vold

Farmen er en hærlig program, men mye vakkert å skue. Både blant deltakere og dyr, og ikke minst det vakre omgivelsene Farmen-gården befinner seg i. Og noen hopper åpenbart i høyet. Som vil si at det finner summetonen sammen den tiden opptakene av serien pågår.

Farmen-deltakerne Magnus Melkeraaen (28) og Alina Vassnes (24) har funnet tonen med hverandre. Og spørsmålet er om det har tatt den helt ut og gitt seg sexen i vold. For de har begge tidligere innrømmet at de har fått ekstra god kontakt inne på gården. Og der det finnes relasjoner og følelser, der finner man som regel også heftige tak i sengehalmen.

Magnus er en av de jeg er mest sammen med her inne på gården. Det er veldig godt å ha noen å snakke med, så han er god å ha, har Alina sagt tidligere. Alina er en veldig pen dame. Det er ikke noen hemmelighet at man sender et ekstra blikk mot henne. Så har vi blitt bedre og bedre kjent. Det har blitt en liten flørt, sa Magnus etter andre uke på gården.

Nå tyder alt på at vennskapet har blitt tatt et skritt lengre, når Stine Sørum avslører detaljer fra det gryende forholdet. Jeg tror det er litt flørting på gården. Det er to stykk som har funnet kjemien. Jeg ligger ved siden av dem, og jeg har det ikke så trivelig alltid. Ikke at de gjør noe, men du hører jo at det er litt tafsing og kysselyder. Så ligger jeg der da, sier hun.

Oi, oi, oi her høres det ut som det foregår både det ene og det andre av heftigheter.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits