Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveJulio Kopseng er tidligere dømt for to voldtekter. Nå er han tiltalt for ni nye tilfellerOctober 16, 2014   ·   0 Comments


* Julio Kopseng er en bedriten og motbydelig mann,måtte han råtne bak lås og slå

I fjor ble Julio Kopseng dømt for to voldtekter. Nå har nye kvinner stått fram og fortalt at han voldtok dem. Påtalemyndigheten mener at voldtektene utført av Julio Petter Kopseng (37) er så alvorlige at samfunnet må beskyttes mot ham.

Selv mener Kopseng at han kan bevise at han aldri har voldtatt disse kvinnene. Straffesaken mot ham begynner i november. Men det finnes utallige bevis, som knytter han til voldtektene. Så han kommer ingen vei ved å blånekte i politiavhør. Dette lidderlige svinet av en mann må holdes bak lås å slå resten av sitt ynkelige liv, og han dømmes skyldig i saken. For han er en stor fare for landets kvinner.

Julio Kopseng, alias Julio Gonzales, har i mange år vært et kjent ansikt i Oslos dansemiljø. Han har danset i en video på barne-tv NRK Super, deltatt i TV 2s Norske Talenter, har underholdt som danser, stripper og med flammeshow. Han formidlet også artistoppdrag gjennom nettsiden caribien.no, og jobbet som fotograf. Og spesialen til denne voldamøben er vistnok voldtekt av kvinner. Kvinner som han har brukt sin fysiske overlegenhet til å presse i bakken og gjennomføre voldtekt av.

Oslo tingrett dømte Kopseng til fire års fengsel for tre voldtekter (les egen sak her). Dommen ble anket. Borgarting lagmannsrett kjente Julio Kopseng skyldig i to av de tre voldtektene han var tiltalt for. Kopseng nekter fremdeles straffskyld for disse. Saken er avvist av Høyesterett, men anket videre til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. Her snakker vi om en mann som i alle fall er dømt for to voldtekter. Men som nok har begått adskillig flere.

Notorisk voldstekstmann: For allerede før den første dommen var rettskraftig, hadde nye kvinner anmeldt Kopseng for voldtekt. Håper alle som er blitt voldtatt av dette svinet møter opp hos politiet å leverer inne en anmeldelse på han. Og i november møter han på nytt i Oslo tingrett. Denne gangen er han tiltalt for ni nye voldtekter. Håper virkelig at han får en meget streng dom, for en slik mann er alt for farlig til å gå løs i samfunnet. Og måtte han snart forsvinne fra jordens overflate. Da ved at han innså at han som menneske var ferdig, og tok sitt eget bedritne liv.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits